manosx Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Tου ριχνα μία γρήγορη ματιά προχθές και είδα στις φωνές ότι έχει ένα preset ιδιο με το GR20 ;D ;D ;D...γ@μώ τα μοντέρνα ;D ;D Μάλλον ο ίδιος θα τους έφτιαξε, για αυτό ;D Ο Eric ήταν το μούτρο της Roland, πριν φτιάξει την spectrasonics Με 350 ευρω (355,50 για την ακριβεια) παιρνεις επισης κι αυτο: http://alturl.com/2n2h7 Μη μπλεκετε μηλα με hot dog, και τα δυο τρωγονται αλλα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Παλι τα ιδια θα λεμε? ::) Αλλο software / αλλο hardware, αυτα τα δυο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Τα μεν ειναι Προγραμματα, τα δε Μουσικα οργανα. Διαλεγεις και παιρνεις, αλλα οι συγκρισεις ειναι ασχετες. Καλά τραγούδα ;D Θα αφήσει ο marathon τα ωραία του μηλαράκια, για να πάρει τα σαπιοκάραβα του 80 νομίζεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Θα αφήσει ο marathon τα ωραία του μηλαράκια... Mια και το ανεφερες: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 D Θα αφήσει ο marathon τα ωραία του μηλαράκια, για να πάρει τα σαπιοκάραβα του 80 νομίζεις ;D Είναι γεγονός ότι έχω στο σπίτι ένα οberheim και ένα wavestation racks...και δεν ξέρω τι να τα κάνω να μην πιάνουν σκόνη ;D ;D ;D γι αυτό ήθελα του Superfunk...να το κάνω τραπεζάκι ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Είναι γεγονός ότι έχω στο σπίτι ένα οberheim και ένα wavestation racks... Να σε βοηθησω αν θες να αδειασεις το χωρο σου απ'αυτα τα περιττα αρχαια hardware μηχανηματα. Με ενα συμβολικο ποσο, να, ας πουμε 15-20 ευρω, μπορω να σε απαλλαξω απ'αυτα. 8) Καλα μη με ταραξεις παλι στα pm ευχαριστωντας με, σιγα τωρα, δεν εγινε και τιποτα, γι αυτο ειναι οι φιλοι, κανενας κοπος, μη το σκεφτεσαι καν... :D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Να σε βοηθησω αν θες να αδειασεις το χωρο σου απ'αυτα τα περιττα αρχαια hardware μηχανηματα. Με ενα συμβολικο ποσο, να, ας πουμε 15-20 ευρω, μπορω να σε απαλλαξω απ'αυτα. 8) Δεν χρειάζεται...θα σου βρώ 2-3 στις αγγελίες (όπως μου βρήκες και εσύ) ;D ;D...εάν θέλω να αδειάσω χώρο...θα τα δώσω στην εκκλησία!!!! :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ο παππους μου ηταν παπας (αληθεια) αν αυτο βοηθαει σε κατι... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 παντως το Μ1 υποσχομαι οτι θα το κρατησω για παντα και θα αφησω τελευταια επιθυμια να με θάψουν μαζι του. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 ::) Διαμαρτυρομαι οχι! να παρεις και ενα DX7 μαζι σου. Δεν μπορεις να φυγεις εν τοπο χλοερο χωρις FM synth μαζι σου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Λοιπον μερικα πολυ ομορφα video σε ολα αυτα τα πολυ ομορφα synth 8) Korg M1 Roland D50 Yamaha DX7 II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2013 @foxxx ψηνω εναν φιλο να μου σκοτωσει ενα sy-77, το dx 7 το τιμω και αυτο στην software μορφη (FM-7) του που ειναι πιο ευχρηστη και εχω και επισης πολλα απο τα patches που ειχαν κυκλοφορησει για τη hardware μορφη του και το FM-7 τα διαβαζει Ειμαι και εγω λατρης επισης της fm synthesis, δεν θα μπορουσα αλλιως αλλωστε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση