Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Λετε τον Βρεττο των Cpt. Nefos/Libido Blume? ναι Σαμη αδικεις τους Last Drive . μια χαρα ηταν οι LD....ετσι κι αλλοιως το γεγονος οτι με τετοιο..."ντραμμερ" καταφεραν αυτα που καταφεραν ειναι...ΘΑΥΜΑ... ;D ;D..και δειχνει οτι ειχαν "ουσια" υπαρξης (η...7χρονη ανηψια μου με 3 μαθηματα που της εκανα επαιζε καλύτερα.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Μια παρατήρηση: Η παραγωγή στο Moonwhited Room δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα της εποχής. Να υποθέσω ότι πρόκειται για remix-remaster; Ένιγουέι, με κατασυγκινήσατε παλιόπαιδα... ;D Τους είχα δει μία και μοναδική φορά, support στους Wipers στο Club 22, νομίζω το 87. Φοβερή μπάντα, όπως και οι άλλες που αναφέρθηκαν. Πάρτε και το ξεκίνημα του Ποθουλάκη από το πρώτο ελληνικό πανκονιουγουέιβ γκρουπ (όχι, αυτούς δεν τους πρόλαβα, ήμουν αγέννητος :)) : Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Να υποθέσω ότι πρόκειται για remix-remaster; καποια στιγμη ειχαν επανακυκλοφορησει σε cd πολλα αλμπουμ της Creep οποτε καποιο remastering θα εγινε φανταζομαι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Μάλλον είχαν γίνει remasters το '95 που προωθήθηκαν με αυτή την πολύ ωραία συλλογή: http://dekaxiliadesmatia.blogspot.be/2011/09/va-return-of-creeps-singles-1995-creep.html ...που είχε και αυτό το κομμάτι από τους Metro Decay, των οποίων μερικά τραγούδια μου άρεσαν πολύ: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 καποια στιγμη ειχαν επανακυκλοφορησει σε cd πολλα αλμπουμ της Creep οποτε καποιο remastering θα εγινε φανταζομαι. Ναι, κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ. Θενκς. Βloody, αυτή η συλλογή είναι διαμάντι - και μουσικό και νοσταλγικό. Ελπίζω να βρίσκεται. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Εγώ την έχω από τότε που πρωτοβγήκε (σε cd ή σε βινύλιο - δεν θυμάμαι), αλλά πιστεύω πως θα είναι αρκετά σπάνια πια... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Ένιγουέι, με κατασυγκινήσατε παλιόπαιδα... ;D Τους είχα δει μία και μοναδική φορά, support στους Wipers στο Club 22, νομίζω το 87. Φοβερή μπάντα, όπως και οι άλλες που αναφέρθηκαν. Την ίδια συγκίνηση ένιωσα κι εγώ και τότε τους είχα πρωτοδεί. :) Δεν ξέρω αν έφταιγε η ηλικιακή αθωότητα, η έλλειψη επαρκούς μουσικού υπόβαθρου ή/και πολλές άλλες παρόμοιες καταστάσεις και συνθήκες, αλλά όλες οι ελληνικές μπάντες τότε μου φαινόταν φοβερές! Ότι και να βάραγε ο κιθαρίστας ή ο ντράμερ μια χαρά ήταν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Για να μη κατηγορώ βέβαια μόνο τα δικά μας παιδιά,μια και ήταν παρόντες κάποιοι εξ ημών στο κλουμπ 22 στους Wipers το μεγαλύτερο παλτό σε συναυλία ξένου γρουπ εκείνα τα χρόνια το είχαμε φάει σε αυτό το κλουμπ με τους 3 johns . Μιλάμε για γνήσιο αγγλικό κασμιρένιο παλτό,όχι αηδείες ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Οντως τα γκρουπ απο τη Θεσ/νικη ηταν καλυτερα,καλυτεροι ολων οι Mushrooms ΙΜΗΟ. +1 Και σίγουρα πολύ καλύτεροι από τους τρελά overrated Last Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Μου θυμήσατε το πρώτο ποστ που είχα κάνει ποτέ στο noiz.gr: http://www.noiz.gr/index.php?topic=873.0 Δυστυχώς, το λινκ που περιέχει με τη συνέντευξη του Δαλίδη δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια. Οι Metro Decay ήταν πολύ καλοί (και εξ' αγχιστείας φίλοι, εκεί στα Πατήσια), οι Yell-O-Yell είναι ότι πιο κοντά έφτασε να έχει η ελληνική "σκηνή" σε ροκ ιδίωμα, αλλά οι Villa 21 δεν μου είπαν ποτέ τίποτε (άσε που είχα τη μόνιμη εντύπωση ότι υπήρχαν μόνο διότι έπαιζε μέσα ο ιδιοκτήτης της Creep και μία κοπελιά (Άντα Λαμπάρα, νομίζω). Περασμένα, ουχί ξεχασμένα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση