Προς το περιεχόμενο

Matt Schofield Limited Edition Signature Two Rock Guitar Head

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...Παντως ωραιοι ενισχυτες ειναι...τωρα αν ειναι 5000 ευρω ωραιοι....δεν ξερω...αν σου αρεσουν κανε οικονομια και παρε εναν...σιγα τα λεφτα....5000 ευρω τρωει ο μεσος Μυκονιατης ..αστος στον ΡΕΜΟ μεσα σε 5 ...ΛΕΠΤΑ της ωρας....(ουτε ...μιση σαμπανια KRUG του 1978 δεν ειναι.... ;D)

Εγω θα ελεγα οτι ειναι παρα πολυ καλοι ενισχυτες αρκει βεβαια και ο παικτης να ειναι της ιδιας αξιας. Στα clip του Schofield παικτης, κιθαρα και ενισχυτης φτιαχνουν εναν συνδιασμο που μπορω να τον ακουω για μερες. Η τιμη οντως ειναι σχετικη αν κρινουμε ποσα μπορει να ξοδεψει ενας πλουσιος σε μια μερα (ακομα και σε μια ωρα) για να διασκεδασει. Προσωπικα αν και ειμαι fan των περισσοτερων boutique οργανων/ενισχυτων θεωρω τις τιμες τους απο απλησιαστες εως προσβλητικες. Αυτο δε σημαινει οτι ο ηχος τους δεν ειναι του γουστου μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμενα παντως αυτο που με ξενερωνει ειναι η ΑΘΛΙΑ εμφανιση τους...δεν μπορουσαν να τους κανουν λιγο ομορφους...λες και εχουμε 1980 ρε παιδι μου και το προτυπο ..ομορφιας ειναι η... ADA & η ROCKTRON.... ;D...χαθηκε ενα ωραιο βιντατζακι σαν αυτο? (ασε που οι ενισχυτες του λινκ εχουν και τα μισα λεφτα,πανακριβοι ειναι και αυτοι αλλα αλλο τα 5 και αλλο τα 2,5 χιλιαρικα...)

http://www.dividedby13.com/amplifiers.html

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εμενα παντως αυτο που με ξενερωνει ειναι η ΑΘΛΙΑ εμφανιση τους...δεν μπορουσαν να τους κανουν λιγο ομορφους...λες και εχουμε 1980 ρε παιδι μου και το προτυπο ..ομορφιας ειναι η... ADA & η ROCKTRON.... ;D...χαθηκε ενα ωραιο βιντατζακι σαν αυτο? (ασε που οι ενισχυτες του λινκ εχουν και τα μισα λεφτα,πανακριβοι ειναι και αυτοι αλλα αλλο τα 5 και αλλο τα 2,5 χιλιαρικα...)

http://www.dividedby13.com/amplifiers.html

Πραγματικά η εμφάνιση πολύ ξενέρα ,δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ακριβοί!!!ο λόγος που έβαλα το βίντεο ήταν η γ@μάτη παρουσίαση,που σε κάνει να πάρεις το κιθαρόνι σου και να πας να τους δοκιμάσεις(Two Rock) σε κάποιο κατάστημα(Ελληνικό)?????και μετά να πάρεις την κρυάδα :'( αλλά ακόμα κι έτσι δηλαδή, μια δοκιμή θα μ'έφτιαχνε..πόσοι από μας την έχουμε ''ακούσει'' σε κάποιο μουσικό κατάστημα. ;D

σε κάποιο κατάστημα(Ελληνικό)??

ΠΛΑΚΑ μας κανεις...σε λιγο δεν θα βρισκουμε ουτε ΧΟΡΔΕΣ στην Ελλαδα και εσυ θες Two Rock? ;D

ΠΛΑΚΑ μας κανεις...σε λιγο δεν θα βρισκουμε ουτε ΧΟΡΔΕΣ στην Ελλαδα και εσυ θες Two Rock? ;D

χααααχαχχχχαχχχχχ  αχά καλό εεεε  :o ότι πήραμε πήραμε ;D

Σίγουρα ένας πολύ ωραίος ενισχυτής και ένας ακόμη καλύτερος κιθαρίστας.

Η προσωπική μου άποψη είναι πάντως ότι με έναν οποιονδήποτε λαμπάτο με πολύ ωραίο καθαρό κανάλι και ένα ελαφρύ overdrive (optional), ένας blues/rock κιθαρίστας μπορεί να βγάλει εξαιρετικό ήχο χωρίς να δώσει ούτε το 1/5 αυτών των χρημάτων.

Ενωμοτάρχης

Η προσωπική μου άποψη είναι πάντως ότι με έναν οποιονδήποτε λαμπάτο με πολύ ωραίο καθαρό κανάλι και ένα ελαφρύ overdrive (optional), ένας blues/rock κιθαρίστας μπορεί να βγάλει εξαιρετικό ήχο χωρίς να δώσει ούτε το 1/5 αυτών των χρημάτων.

σαν και αυτον λες? ;D

με ενα ΤS και δυο Music Man (με τραντζιστορατη προενισχυση παρακαλω... ;D) και βγανει μια χαρα ηχο.....(κανονικα βεβαια επαιζε με 2 Fender Vibroverbs με EV)

'Ενας συνδυασμός που θυμήθηκα και είχα δοκιμάσει για λογαριασμό άλλου κιθαρίστα,και μου άρεσε ήταν στον Στόλλα(Θεσ/νίκη) με Fender 60 watt λαμπάτο δεν θυμάμαι μοντέλο ,μπεζάκι vintage,με καφέ χερούλι και ρυθμίσεις από πάνω,κάπου στα 800γιούργια,και την Eric Johnson signature, fender stratocaster

Δε διαφωνούμε ..... σίγουρα αυτή είναι η αλήθεια ....

Πειράζει όμως να ονειρευόμαστε ΑΥΤΟΝ τον ήχο που βγάζουν αυτά τα ριμάδια ?  ;D

Συμφωνώ για το άθλιο design και διαφωνώ βεβαίως για την οποιαδήποτε σχέση έχει το αποτέλεσμα με τον καλύτερο twin του κόσμου .

Όπως επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ σ'αυτό :

ΑΚΟΥΣΑ και το ..οβιδεον και βλεπω οτι δεν εχω χασει και τιποτα που δεν τον ξερω... ;D

Πες καλύτερα : Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω σχέση με το είδος , όλοι ίδιοι μου φαίνονται κλπ κλπ  ;) 

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω σχέση με το είδος ,

Πως δεν εχω,εχω πολλους  δισκους των Buddy Guy,Albert Collins,Muddy Waters,BB King,John Lee Hooker,Elmore James κτλ..... ;D...oποτε εχω ακουσει αρκετο blues....ο τυπος ειναι ακομα ενα white boy with a strat playing blues SCALES.... ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου