Προς το περιεχόμενο

Bogner Alchemist demo. Καταπληκτικοί και οι δύο

sotiroubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...

κ εγω....αλλα μαλλον εχει ορεξουλες απογευματιατικα!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...

To γεγονός πως είναι μια παρομοίωση που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον (από λατρεία του ξενόφερτου "there's a blanket over my amp"?) δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι πραγματικά ηλίθια. Και όποιος περιέργως αδυνατεί να το καταλάβει, ή πρέπει να βάλει μια πραγματική κουβέρτα στον ενισχυτή, ή να απευθυνθεί σε ΩΡΛ για καθαρισμό αυτιού (βασικά και μόνο το ότι ασχολούμαι με τέτοιο σχολιασμό είναι τουλάχιστον τραγικό, οπότε... keep walking).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Μετα απο αυτο το επικο θρεντ (θρ- απ το θρας και εντ- απ το ...τελος) αισθανομαι ευτυχισμενος και τουλαχιστον σοφος που εχω και αυτον τον ενισχυτη στη μικρη μου συλλογη.

Μην πω οτι ειμαι ετοιμος να πεταξω τους υπολοιπους....

Ο Bugera είναι τουλάχιστον τζιτζίκι (και όλα τα άλλα έντομα μαζί), γιατί το όνομά του βγαίνει από το Bug (ζουζούνι :D) και era (εποχή).

Bug-era είναι η εποχή των ζουζουνιών-εντόμων. ;D ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

To γεγονός πως είναι μια παρομοίωση που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον (από λατρεία του ξενόφερτου "there's a blanket over my amp"?) δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι πραγματικά ηλίθια. Και όποιος περιέργως αδυνατεί να το καταλάβει, ή πρέπει να βάλει μια πραγματική κουβέρτα στον ενισχυτή, ή να απευθυνθεί σε ΩΡΛ για καθαρισμό αυτιού (βασικά και μόνο το ότι ασχολούμαι με τέτοιο σχολιασμό είναι τουλάχιστον τραγικό, οπότε... keep walking).

με τον ξερολισμο ορκισμενοι εχθροι ε? ;D 8)

Slow must go on....!!!!

Ο Bugera είναι τουλάχιστον τζιτζίκι (και όλα τα άλλα έντομα μαζί), γιατί το όνομά του βγαίνει από το Bug (ζουζούνι :D) και era (εποχή).

Bug-era είναι η εποχή των ζουζουνιών-εντόμων. ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου