bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Τον ειχα αρκετο καιρο,καλος ενισχυτης απλα εχεις την εντυπωση οτι εχει μια κουβερτα πανω του... ...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς? εννοω μπουκωμενος... ;) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ...είχε συναχωθεί? (Για αυτό ήθελε κουβέρτα?) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ...είχε συναχωθεί? Σεφερλης??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Όχι. Προφανώς σε πειράζω γιατί σύμφωνα με τη δική μου πείρα με αυτόν, δεν είχα παρατηρήσει απολύτως τίποτα παρόμοιο. (Πολύ θα ήθελα να βάλει κάποιος όντως μια κουβέρτα μπροστά από έναν ενισχυτή και μετά να μου πει αν έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα η κλασσική παρομοίωση-fail) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ειχε μια εντονη μπασαδουρα ακομα κ με τα μπασα τερμα χαμηλωμενα,το οποιο με ενοχλουσε...και eq πεταλι που δοκιμασα δεν το διορθωσα....φυσικα δεν ειναι αυτος ο λογος που τον εδωσα και τον θεωρω για τα λεφτα του καλη επιλογη! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Aυτή είναι μια πολύ πιο σαφής και τεκμηριωμένη γνώμη από την αρχική της... κουβέρτας. That wasn't so hard, was it? :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Aυτή είναι μια πολύ πιο σαφής και τεκμηριωμένη γνώμη από την αρχική της... κουβέρτας. That wasn't so hard, was it? :) εγω παλι θεωρω την πρωτη περιγραφη μου πιο ακριβη...γτ αυτο ακριβως μου θυμιζε ο ηχος του!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ...σαν να είχε κοτζαμάν κουβέρτα μπροστά του? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ...σαν να είχε κοτζαμάν κουβέρτα μπροστά του? Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση