Προς το περιεχόμενο

Bogner Alchemist demo. Καταπληκτικοί και οι δύο

sotiroubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον ειχα αρκετο καιρο,καλος ενισχυτης απλα εχεις την εντυπωση οτι εχει μια κουβερτα πανω του...

...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς?

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς?

εννοω μπουκωμενος... ;)

Slow must go on....!!!!

Όχι. Προφανώς σε πειράζω γιατί σύμφωνα με τη δική μου πείρα με αυτόν, δεν είχα παρατηρήσει απολύτως τίποτα παρόμοιο.

(Πολύ θα ήθελα να βάλει κάποιος όντως μια κουβέρτα μπροστά από έναν ενισχυτή και μετά να μου πει αν έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα η κλασσική παρομοίωση-fail)

ειχε μια εντονη μπασαδουρα ακομα κ με τα μπασα τερμα χαμηλωμενα,το οποιο με ενοχλουσε...και eq πεταλι που δοκιμασα δεν το διορθωσα....φυσικα δεν ειναι αυτος ο λογος που τον εδωσα και τον θεωρω για τα λεφτα του καλη επιλογη!

Slow must go on....!!!!

Aυτή είναι μια πολύ πιο σαφής και τεκμηριωμένη γνώμη από την αρχική της... κουβέρτας. That wasn't so hard, was it? :)

Aυτή είναι μια πολύ πιο σαφής και τεκμηριωμένη γνώμη από την αρχική της... κουβέρτας. That wasn't so hard, was it? :)

εγω παλι θεωρω την πρωτη περιγραφη μου πιο ακριβη...γτ αυτο ακριβως μου θυμιζε ο ηχος του!!!

Slow must go on....!!!!

...σαν να είχε κοτζαμάν κουβέρτα μπροστά του? Facepalm.gif

Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου