dmarin Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Λοιπόν παίδες σήμερα ήρθαν οι λάμπες (JJ Gold Pins) απο Γερμανία. Οι πρώτες εντυπώσεις: Πριν τις αλλάξω, με τις παλιές τις λάμπες, όταν άνοιγα τον προενισχυτή το input meter ήταν περίπου στο 8-9% χωρίς να έχω τίποτα συνδεδεμένο πάνω εννοείται (φωτο 1). Με το που άλλαξα τις λάμπες και άνοιξα το μηχάνημα το Input meter πήγε περίπου στο 40%!!!! και είχε πολύ φύσημα επαναλαμβάνω πριν κάν συνδέσω όργανο ή οτιδήποτε άλλο πάνω. Λέω και τώρα τί γίνετε; Και πως μου έκοψε να τις αλλάξω σειρά τυχαία φυσικά, αυτή που ήταν στο input την έβαλα στο eq, και του eq στο input, κάπως έτσι. Λοιπόν ξαναανοίγω το μηχάνημα και βλέπω ότι το Input meter έπεσε περίπου στο 18% και το φύσημα φυσικά μειώθηκε κατά πολύ (φώτο 2). Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ή τί έπαιξε ρόλο, καμιά ιδέα;;; Από ήχο είδα όντως αρκετή διαφορά, τα μεσαία είναι πιο "στρόγγυλα" και τα πρίμα πιο "smooth" πολύ καλύτερο σε σχέση με πρίν, τα μπάσα ίδια. Απλά με προβλημάτισε αυτό με το input level και το φύσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση