geodimitri Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να πω και δημόσια συγχαρητήρια στον Σταύρο και στην υπόλοιπη μπάντα για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στο δίσκο. Μπράβο παιδιά και μακάρι να ακούσουμε καινούριο υλικό σύντομα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν είπα και εγώ συγχαρητήρια δημόσια στον Σταύρο και στην παρέα του, θα φροντίσω να προμηθευτώ και εγώ την κόπια μου σύντομα !! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Αν και καθυστερημενα..(δεν ειχα δει τελευταιες απαντησεις), Ευχαριστουμε πολυ Δημητρη και LORD! Επι τη ευκαιρια να πω οτι ειμαστε στουντιο για νεο αλμπουμ αυτη την περιοδο. Τριο πλεον μιας και ο μπασιστας φευγει Σουηδια αλλα με πολλη ορεξη και χαρα! Να ειστε καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Επι τη ευκαιρια να πω οτι ειμαστε στουντιο για νεο αλμπουμ αυτη την περιοδο. Τέτοια ν' ακούω! Καλή επιτυχία εύχομαι! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Nαι! Και χτιζεται σε πιο κλασσικ ροκ/χαρντ ροκ φορμες. Θα χουμε υλικο για παρουσιαση συντομα... :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 χτιζεται σε πιο κλασσικ ροκ/χαρντ ροκ φορμες. Θα χουμε υλικο για παρουσιαση συντομα... :) Δεν το στέλνετε και κάνα ξωτερικό, καμιά Ινγγλία μεριά ;D ;D, μπας και ......? ;) Τα καλύτερα εύχομαι (αν και είμαι κατσικοπόδαρος) παιδιά! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Nα ενημερωσω οτι το αλμπουμ των Hush 'n Rush ειναι διαθεσιμο για free download ή αγορα με ποσο της αρεσκειας σας εδω: https://hushnrush.bandcamp.com/ Οι ηχογραφησεις για το νεο αλμπουμ συνεχιζονται με κεφι! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση