kostas_ Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω 6L6 GC με grade 31 για engl με fixed bias; Η ρύθμιση bias που έχει o ενισχυτής μου είναι ακριβώς στα γούστα μου και δε θέλω να μπλέξω με biasing κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Tι είναι το grade 31? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_ Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Το grade είναι βαθμονόμηση πάνω στη λυχνία και σε αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του ενισχυτή. Θεωρητικά βάζοντας ίδιο grade se fixed bias ενισχυτές δεν χρειάζεται να κάνεις ξανά biasing. Δες εδώ την απάντηση 5 http://www.eurotubes.com/eurotubes-gain-distortion-and-other-mysteries.htm Ο δικός μου λέει grade 31 αλλά ο θωμάς πχ έχει 22, 27, 34 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 το gain factor ίσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Το grade είναι βαθμονόμηση πάνω στη λυχνία και σε αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του ενισχυτή. Θεωρητικά βάζοντας ίδιο grade se fixed bias ενισχυτές δεν χρειάζεται να κάνεις ξανά biasing. Δες εδώ την απάντηση 5 http://www.eurotubes.com/eurotubes-gain-distortion-and-other-mysteries.htm Ο δικός μου λέει grade 31 αλλά ο θωμάς πχ έχει 22, 27, 34 κλπ Προφανως ζητας ματσαρισμενες με συγκεκριμενο bias για να μη το κανει μαστορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Ριξε μια ματια και στο tube-town μηπως βρεις. Αλλα εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι πρεπει να κανεις bias ετσι κι αλλιως. Στο eurotubes εχει οτι πληροφοριες χρειαζεσαι για αυτην την διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2013 Ρε τι μαθαίνουμε όσο μεγαλώνουμε.... Τριάντα grades για τη λάμπα. Τι λες βρε παιδί μου. Επιστήμη. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση