RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Ρε σεις DIYers κάνετε κάνα tutorial σας παρακαλούμε να μαθαίνουμε κι εμείς. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Σε εψησαν αγρια ε?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Ρε σεις DIYers κάνετε κάνα tutorial σας παρακαλούμε να μαθαίνουμε κι εμείς. Τι έχεις κατα νου? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Μια καλή αρχή θα ήταν, νομίζω, η περιγραφή των βασικών εργαλείων και των λειτουργιών τους. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Φιλε ςυτό δεν θα είναι tutorial, θα είναι τσελεμεντές. ;D Όλα αυτά τα χρόνια έχω ξοδέψει τόσα λεφτά σε εργαλεία που θα μπορούσα να είχα πάρει ένα αμάξι η μια πολύ καλή μηχανή και κάθε μέρα ανακαλύπτω ότι κάποιο εργαλείο μου λείπει. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Φιλε ςυτό δεν θα είναι tutorial, θα είναι τσελεμεντές. ;D Όλα αυτά τα χρόνια έχω ξοδέψει τόσα λεφτά σε εργαλεία που θα μπορούσα να είχα πάρει ένα αμάξι η μια πολύ καλή μηχανή και κάθε μέρα ανακαλύπτω ότι κάποιο εργαλείο μου λείπει. Άστα να πάνε!! Πιο χρήσιμο θα είναι να κάνουμε ένα tutorial με DIY εργαλεία όπως πχ wooden mallet , spool clamps, radius blocks , jigζ κλπ που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Π.χ. όταν έφτιαξα την πρώτη μου κιθάρα είχα μόνο ένα δράπανο, σέγα και το ρούτερ και σκαρπελα+γυαλλοχαρτα... μετά καιρό πήρα τριβείο , πάγκο εργασιας... πριονι για ταστα... κλπ Να μια ακόμη ιδέα φτιάξτε φαλτσοκούτι για γωνία μανικιου/ headstock ή κόψιμο τάστων ή φτιάξτε λίμες με γυαλλόχαρτο διπλοταινία και ξύλινα γλωσσοπίεστρα ή τροχίστε πυραμοειδείς λίμες για να κάνετε crowning λίμες ή αυτό που έκανες notched straightedge. Πλάκα πλάκα αν μελετησεις τα DYΙ που ποσταρουμε, και δε βλεπει κανεις μονο τις photo, ψιλο-tutorial είναι όλα.... Αν μπορέσω , ότι εργαλεία έχω φτιάξει μόνος μου θα ποστάρω. Ο Hellfire σ' αυτό τον τομέα είναι πιο μπροστά οπότε μπορεί να προσθέσει πράμα... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση