ratman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 παιδιά καλημέρα μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω τροφοδοτικά για digitech από Αθήνα ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Για digitech πεταλάκια ενοείς;Δε ξέρω ποιος είναι αντιπρόσωπος αλλά τα πετάλια τα δουλεύει πολύ ο Καγμάκης στην Σόλωνος.Γιατί θες digitech;Οποιοδήποτε τροφοδοτικό που έχει τις προδιαγραφές που ζητάει το πεταλάκι (τα περισσότερα δηλαδή) κάνουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 για πολιεφέ το θέλω, για μια rp 1000 . έχεις τηλ ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 για πολιεφέ το θέλω, για μια rp 1000 . έχεις τηλ ? Θα σε γελάσω αλλά δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση.Το παιδί που δουλεύει μέσα είναι πολύ εντάξει και ο,τι μπορεί να ξέρει για να σε βοηθήσει θα στο πεί. http://www.vrisko.gr/details/70ab4fbh3e2ea23d4e_c72dd627h0hc6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση