Προς το περιεχόμενο

Wampler Pedals - Brent Mason - Summer NAMM 2013 - Pt IV.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Brent Mason ίσως είναι γνωστός σ'αρκετούς ψαγμένους κιθαρίστες και μη,επίσης τα wampler τα πεταλάκια έχουν γίνει γνωστά από κιθαρίστες-endorsers κλπ,που τα δοκιμάζουν και τα παρουσιάζουν στο Ιντερνετ(youtube)τελευταία τα έμαθα κι εγώ κυρίως από τον Tom Quayle.Εδώ φαίνεται καθαρά το πως ένας πολύ καλός μουσικός σαν τον B.Mason μπορεί να αναδείξει ένα προιόν,να το κάνει ενδιαφέρον αν και απλά δοκιμάζει τα Wampler με μιά κιθάρα που του δώσανε στην τύχη.

Θέλω να πω ότι δεν είναι καν μια οργανωμένη παρουσίαση...ίσως πρέπει να γίνει κι ένα Thread

που να λέει το πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει κάποιος καλός μουσικός,η κακός μια παρουσίαση-διαφήμηση ανάλογα προς το καλύτερο η προς το χειρότερο,αλλά νομίζω πως απάντησα..Τι καλά ναμασταν στην Namm και να δοκιμάζαμε διάφορα από την μιζέρια της Ελλάδας.http://www.youtube.com/watch?v=a_pLv-UpF3A&list=FLadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ&index=2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σωστός!

Όταν ξεκινούσα κιθάρα στο ωδείο σε ένα απο τα μαθήματα, προσπαθούσε ο δάσκαλος μου να μου δείξει μια-δυο αστείες φρασούλες για να μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα του solo.Η πλάκα είναι πως δε μπορούσα να πιστέψω (πως αφού την έπαιζα και εγώ) πως γινόταν να ακουγόμασταν τελείως διαφορετικά.Μάλιστα θυμάμαι σε μια φάση τα είχα πάρει και είχα πάει απο πάνω του και τον έβαζα να την παίζει ξανά και ξανά (τσεκάροντας οτι μπορούσα) προκειμένου να δώ τι μαϊμουδιά έκανε και ακουγόταν καλύτερα...  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D ...τραγικός!!!

μουσικάρα ο manson και παιχταράς αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι του δώσανε μια κιθάρα που βρήκανε μπροστά τους και του είπαν παίξε,είναι γνωστό ότι ο κύριος προτιμά τις thinline tele και παίζει και η συγκεκριμένη κιθάρα να είναι και δικιά του νομίζω τον είχα πετύχει σε ένα guita-something περιοδικό

μουσικάρα ο manson και παιχταράς αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι του δώσανε μια κιθάρα που βρήκανε μπροστά τους και του είπαν παίξε,είναι γνωστό ότι ο κύριος προτιμά τις thinline tele και παίζει και η συγκεκριμένη κιθάρα να είναι και δικιά του νομίζω τον είχα πετύχει σε ένα guita-something περιοδικό

Εννοώ ότι δεν έχει τις δικές τους κιθάρες τις προσωπικές,signature,custome, η οτιδήποτε,αν και αυτό μάλλον δεν έχει και τόσο σημασία γιατί το παλουκάρι ....άστα τι να λέμε τώρα... ;)

O Brent Mason ίσως είναι γνωστός σ'αρκετούς ψαγμένους κιθαρίστες και μη,επίσης τα wampler τα πεταλάκια έχουν γίνει γνωστά από κιθαρίστες-endorsers κλπ,που τα δοκιμάζουν και τα παρουσιάζουν στο Ιντερνετ(youtube)τελευταία τα έμαθα κι εγώ κυρίως από τον Tom Quayle.Εδώ φαίνεται καθαρά το πως ένας πολύ καλός μουσικός σαν τον B.Mason μπορεί να αναδείξει ένα προιόν,να το κάνει ενδιαφέρον αν και απλά δοκιμάζει τα Wampler με μιά κιθάρα που του δώσανε στην τύχη.

Θέλω να πω ότι δεν είναι καν μια οργανωμένη παρουσίαση...ίσως πρέπει να γίνει κι ένα Thread

που να λέει το πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει κάποιος καλός μουσικός,η κακός μια παρουσίαση-διαφήμηση ανάλογα προς το καλύτερο η προς το χειρότερο,αλλά νομίζω πως απάντησα..Τι καλά ναμασταν στην Namm και να δοκιμάζαμε διάφορα από την μιζέρια της Ελλάδας.http://www.youtube.com/watch?v=a_pLv-UpF3A&list=FLadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ&index=2

Πολυ καλα πεταλια και ωραιος παιχτης.

Με καλο clean amp σπερνουν..

Ο Tom Quayle ηταν στο διπλανο τραπεζι οταν εβλεπα τον Guthrie Govan live.

Φυσικα τον γνωρισα ,πολυ καλος παιχτης.

Τα wampler αξιζουν το καθε σεντς..

metal και φραπε!!!!

Τόσα χρόνια πάντως δεν τον έχω δει με thinline.

Η βασική του τέλε ήταν αυτή...

brent_guitar_closeup.jpg

Παλαιότερα του είχε φτιάξει signature model η valley arts...

gibson-mason-side.jpg

και πρόσφατα του έφτιαξε signature model ο Paul Reed Smith...

prs_brentmason_sb_1995682.jpg

,είναι γνωστό ότι ο κύριος προτιμά τις thinline tele και παίζει και η συγκεκριμένη κιθάρα να είναι και δικιά του

Οχι αυτο δεν ισχυει,το 99% των ηχογραφησεων του εχει γινει με την καραμονταρισμενη τελε του 68 που δειχνει ο Long Shadow.Eιχε βγαλει και η....Gibson ενα αντιγραφο (Valley Arts BM Model)

και πρόσφατα του έφτιαξε signature model ο Paul Reed Smith...

ο Χριστός....εχει βγαλει δεκαδες ΠΑΝΑΣΧΗΜΕΣ κιθαρες η PRS αλλα αυτη παιρνει το ΒΡΑΒΕΙΟ..... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

Ειναι μεγας gearhead o brent mason  ;D

Οσον αφορα τα wampler, το plexi drive και ενα ακομα (το οποιο δυστυχως δε θυμαμαι ποιο ηταν :) ) που ειχα για ενα διαστημα, μου εδωσαν την εντυπωση πεταλιων φτιαγμενων για παιξιμο στο σπιτι. Ακουγοταν δηλαδη παρα πολυ ωραια χαμηλα, αν επαιζες μονος η με ενα λουπερ, αλλα σε λαιβ κατι γινοταν με τα μεσαια και δεν περναγαν. Τα κρατησα λιγοτερο απο μηνα, τα δοκιμασα σε καμμια δεκαρια λαιβ με δυο-τρεις κιθαρες και ενισχυτες, και μετα πηρα ενα rat και ενα mad professor :)

[offtopic]

Η επομενη καλη κιθαρα μου θα ειναι κατα 90% μια custom tele αντιγραφο αυτης του Mason. Οχι γιατι μου αρεσει ο ηχος του ή το στυλ του αλλα γιατι νομιζω μια tele οπως την εχει φορτωσει ειναι απλα εξαιρετικη ιδεα. Το σκεφτομουν για φετος αλλα αποφασισα να σπρωξω αλλου τα λεφτα αντι σε δευτερη τελε :P

[/offtopic]

Ειναι μεγας gearhead o brent mason  ;D

Η πλακα ειναι οτι οπως μας εχει πει και ο ιδιος στο tdpri.com στο 90% των περιπτωσεων ,και σχεδον σε ολους τους super-hit country δισκους που εχει παιξει,χρησιμοποιει ΜΟΝΟ την τελε του,εναν BOSS CS3 Compressor & ενα παλιο BOSS DM3 Delay μεσα απο εναν στοκ Fender Deluxe Reverb του 1966.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου