Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Άμα είναι να κάνουμε κάτι,να το κάνουμε σωστά!! ;D Μετά θα έχει κάτι από Avenged Sevenfold και βλέπουμε για οτιδήποτε άλλο! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Ορίστε λοιπόν το intro του έπους ''I'll see the light tonight'' του Yngwie Malmsteen,ενός από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Δεν άλλαξαν πολλά στην αλυσίδα,απλώς χρησιμοποίησα λίγο delay μετά την ηχογράφηση.To drive προέρχεται μόνο από τον JVM,δεν χρησιμοποιώ δηλαδή το DOD 308.Συγχωρέστε μερικά μου λάθη,από τον ενθουσιασμό ήταν! ;D https://soundcloud.com/billtrantos/ill-see-the-light-tonight More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Ορίστε λοιπόν το intro του έπους ''I'll see the light tonight'' του Yngwie Malmsteen,ενός από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Δεν άλλαξαν πολλά στην αλυσίδα,απλώς χρησιμοποίησα λίγο delay μετά την ηχογράφηση.To drive προέρχεται μόνο από τον JVM,δεν χρησιμοποιώ δηλαδή το DOD 308.Συγχωρέστε μερικά μου λάθη,από τον ενθουσιασμό ήταν! ;D https://soundcloud.com/billtrantos/ill-see-the-light-tonight Ωραιός φίλε μου με τι setting το δουλεύεις,ξαναθύμισε λίγο και την καμπίνα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Μπραβο ρε Βασιλη!!!! Ριχνε κλιπς συνεχεια... Να ακουσουμε και κατι ευηχο επιτελους... Βαρεθηκα το DI του Λαμμερτ συνεχεια και τη μουντριλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής: Bass:4,5 Middle:7,5 Treble:6 Gain:4 (σε αυτό ήταν στο 3,5) Resonance:7 Presence:8 Η καμπίνα είναι η Harley Benton GA 212. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Μπραβο ρε Βασιλη!!!! Ριχνε κλιπς συνεχεια... Να ακουσουμε και κατι ευηχο επιτελους... Βαρεθηκα το DI του Λαμμερτ συνεχεια και τη μουντριλα... Σ'ευχαριστώ πολύ Γεράσιμε,κάνω το καλύτερο που μπορώ!Πώς σου φάνηκε το picking μου;Έχει βελτίωση; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Και πάλι μπράβο ρε Βασίλη χάρηκα πολύ που βόλευτηκες από θέμα ήχου. Το παίξιμο είναι καλό ένα τσακ(για πολύ ελάχιστα) πιό αργό αλλά σημασία έχει ότι είναι σταθερό και καθαρό,οπότε το full speed είναι παιχνιδάκι και απλά θέμα χρόνου συνέχισε έτσι. Και ανέβαζε όποτε μπορείς κλίπς Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Και πάλι μπράβο ρε Βασίλη χάρηκα πολύ που βόλευτηκες από θέμα ήχου. Το παίξιμο είναι καλό ένα τσακ(για πολύ ελάχιστα) πιό αργό αλλά σημασία έχει ότι είναι σταθερό και καθαρό,οπότε το full speed είναι παιχνιδάκι και απλά θέμα χρόνου συνέχισε έτσι. Και ανέβαζε όποτε μπορείς κλίπς Σ'ευχαριστώ πολύ συνονόματε,όντως είναι 5 bpm πιο αργό,κυρίως γιατί με αυτή την ταχύτητα ένιωθα πιο σίγουρος!Ελπίζω αύριο το απόγευμα να έχω και κάτι άλλο έτοιμο! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Μπράβο Βασίλη! Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο! 8) Δώσε λίγο προσοχή στο palm muting να ακούγεται λίγο πιο "βαρύ - γεμάτο" (δοκίμασε διαφορετικές θέσεις του δεξιού χεριού κοντά στη γέφυρα, να δεις πού σου ακούγεται καλύτερα). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ζητώ από τους mods αν γίνεται το thread να μεταφερθεί στη θεματολογία περί κιθάρων και ενισχυτών γιατί εκεί ανήκει ουσιαστικά.Ευχαριστώ πολύ! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση