Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Σε αυτό το thread θα ανεβάσω μερικά samples από τον ενισχυτή μου,τον Marshall JVM 205H,καθώς δανείστηκα από έναν γνωστό το Shure 57.Δυστυχώς θα αργώ λίγο με τα uploads μου,καθώς είμαι σκράπας στις ηχογραφήσεις!Το πρώτο sample είναι από το καθαρό κανάλι,στο πράσινο mode.Όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε στο info του sample,από το soundcloud! https://soundcloud.com/billtrantos/on-the-backs-of-angels-clean More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Ωραιος μπιλαρε. Το θελα λιγο πιο μεγαλο γιατι ισα που το κοβεις στην γλυκα ;D ( το κουρδισμα μονο προσεξε λιγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Ωραιος μπιλαρε. Το θελα λιγο πιο μεγαλο γιατι ισα που το κοβεις στην γλυκα ;D ( το κουρδισμα μονο προσεξε λιγο) Έχεις δίκιο για το κούρδισμα,το άκουσα,στο upload!Τελείως κουφός λέμε! ;D Τώρα για τη διάρκεια,θα το κοιτάξω στο επόμενο,απλώς θέλω να δείξω 2-3 πραγματάκια για τον ενισχυτή από τη δική μου σκοπιά και αισθητική! :) :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραίος ήχος Βασίλη! Με άρεσε και το phaser που έβαλες (edit: μάλλον Wah είναι). ;) 8) Περιμένω και τα υπόλοιπα δείγματα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Συνονόματε πολύ ωραίος να τον χαίρεσαι και να τον λιώσεις όπως του αξίζει :) Βλέπω οι επιρροές από τον malmsteen στο full(εννοώ για το παίξιμο με τα δόντια). Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Ωραίος ήχος, για Marshall δεν τον περίμενα στο καθαρό κανάλι τόσο καλό ;) Δοκίμασε το panning 100% Left & 100% Right. "Ανοίγει" πιο πολύ έτσι, just my 2 cents! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλιά σας!! @geodimitri: Είναι το phaser της MXR,το Phaser 90! ;D @kbasilis: Σ'ευχαριστώ πολύ!Οι συμπάθειες δεν κρύβονται με τίποτα,τον αγαπώ τον Σουηδό! :D @TakisMasterKey:Θα το editάρω και θα το ανεβάσω σε μερικά λεπτά! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Ορίστε το ίδιο ηχητικό δείγμα με το προτεινόμενο panning του φίλου TakisMasterKey,δηλαδή 100% αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.Αύριο θα ανεβάσω κι άλλα είδη δειγμάτων και ζητώ συγγνώμη που άργησα,αλλά έλειπα με την παρέα στη Σκιάθο! ;D https://soundcloud.com/billtrantos/on-the-backs-of-angels-clean-1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 @geodimitri: Είναι το phaser της MXR,το Phaser 90! ;D Καλά είπα στην αρχή άρα. ;D Απλά είδα μετά την απάντησή μου το τραγούδι σε ζωντανή εκτέλεση και μου φάνηκε ότι ο Petrucci χρησιμοποιούσε Wah. Οπότε έκανα το λανθασμένο edit. Καλά να πάθω που εμπιστεύτηκα τα μάτια αντί για τα αυτιά! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Καλά είπα στην αρχή άρα. ;D Απλά είδα μετά την απάντησή μου το τραγούδι σε ζωντανή εκτέλεση και μου φάνηκε ότι ο Petrucci χρησιμοποιούσε Wah. Οπότε έκανα το λανθασμένο edit. Καλά να πάθω που εμπιστεύτηκα τα μάτια αντί για τα αυτιά! ;D No prob Δημήτρη,κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο θα παίχτηκε!Πάρα πολύ ωραίο πετάλι πάντως,κατευθείαν το αγάπησα! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση