Προς το περιεχόμενο

Vox πεταλοσιελόρροια..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δηλαδή θεωρείτε ότι η Vox δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά εμείς ξέρουμε ε;

Αθάνατη ξερόλικη Ελλάδα...

Κοιτα,δεν...ξερουν παντα τι κανουν οι εταιρειες..... ;)

Η Fender ας πουμε παρα την ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχια που ειχε με τα πεταλακια πριν καποια χρονια...ΞΑΝΑ-εβγαλε πεταλακια και φυσικα ειχαν ΑΚΟΜΑ πιο ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχια....(καλα μιλαμε για τα αθλιοτερα πεταλακια ολων των εποχων... ;D)

Το ιδιο και η VOX,εβγαλε μια εκπληκτικη πεταλιερα και μετα το μονο που εκανε ειναι να την...κανει ολο και πιο μικρη,δυσχρηστη και με λιγοτερα features....και φυσικα δεν ...τρελλαθηκε και στις πωλησεις....

Ολες οι εταιριες κανουν λαθη...εδω κανει η Microsoft δεν θα κανει η VOX? ;D 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,το να βγαζεις πεταλακια σε μια εποχη που οι σοφτγουερ εκδοχες ενισχυτων και εφε

(πχ.guitar rig,κλπ) ''παιρνουν κεφαλια'' μου φενεται καπως...

Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι ο ηχος του κιθαριστα ξεκινα απο τα δαχτυλα του αριστερου του χεριου και σταματα στη πενα του.

το ''πάσο'' τρώει το λουκούμι

Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι ο ηχος του κιθαριστα ξεκινα απο τα δαχτυλα του αριστερου του χεριου και σταματα στη πενα του.

περιεργο,οσο και να εχω προσπαθησει με τα ...δακτυλα και την πενα...ουτε phaser,ουτε chorus,ουτε reverb,ουτε delay,ουτε wah,ουτε leslie,ουτε fuzz εχω καταφερει να βγαλω ποτε μου... ;D....ασε που οταν επαιζα ΧΩΡΙΣ ενισχυτη ουτε καν.....ΗΧΟ δεν καταφερνα να βγαλω..... ;D

Δηλαδή θεωρείτε ότι η Vox δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά εμείς ξέρουμε ε;

Αθάνατη ξερόλικη Ελλάδα...

Στην προκειμένη περίπτωση έγινε κριτική για το πως ακούγονται τα πετάλια στο πρώτο βίντεο (το οποίο είναι official) και θα έλεγα ότι εν μέρει συμφωνώ, αυτό που ακούσαμε δεν δίνει μία τελείως θετική πρώτη εντύπωση.

Φταίει το προιόν?...φταίει η ηχογράφηση?

Πάντως μιά εταιρεία σαν την vox έχει φαντάζομαι όλα τα απαιτούμενα μέσα ώστε να κάνει ένα τέλειο guitar recording session.

Ενταξει αν οι κιθαριστες στους οποιους απευθυνεται παιζουν στους TRISATANIC DIABOLATOR,στους VOTHRILA & SAPILLA  ή στους WE RAPED AND SACRIFICED  ANOTHER VIRGIN TONIGHT.... ;D

μια χαρα ηχο εχουν! ;D ;D ;D  

Καλημερα,το να βγαζεις πεταλακια σε μια εποχη που οι σοφτγουερ εκδοχες ενισχυτων και εφε

Έχει διαφορά φίλε μου,και δεν μηλάω για καθαρά αναλογικά μηλάω για την tonelab που δοκίμασα και σύγκρινα με το guitar rig 5 υπάρχει διαφορά.

Δεν λέω ότι δεν έχει ωραίο ήχο το  guitar rig 5 ούτε ότι είναι μέρα με την νύχτα,αλλά υπάρχει διαφορά,ειδηκά αν συνδέσεις την tonelab από το  S/PDIF,πολύ φυσικός ήχος(κρίμα που μου έχει καθυστέρηση  >:( >:( >:().

Το μόνο που λείπει είναι η χροιά του μικροφώνου για όσους την θέλουν.

Το παίξιμο παίζει και αυτό τον ρόλο του στον ηχο,μπορεί να λασπώσει τον ήδη υπάρχον ήχο αν το παίξιμο είναι λίγο  :P

Flying High Again

+1000!

...offtopic λίγο, αλλά νομίζω οτι το παρακάνουμε λίγο με τον εξοπλισμό και τα συγκριτικά. Αν παίζεις καλά, και με μέτριο εξοπλισμό μια χαρά θα βγεις..

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

+1000!

...offtopic λίγο, αλλά νομίζω οτι το παρακάνουμε λίγο με τον εξοπλισμό και τα συγκριτικά. Αν παίζεις καλά, και με μέτριο εξοπλισμό μια χαρά θα βγεις..

Ολα ειναι σχετικα.Εγω προσωπικα αυτο που ακουσα στο βιντεο δεν με ενθουσιασε.Εχω πεταλι distortion της AKAI και σπερνει σε συγκριση με το τζιτζικι που ακουγεται στο βιντεο.Βασικα ισως φταινε πολλα,αλλα στα συγκεκριμενα πεταλια θα εδινα μια ευκαιρια αν και η τιμη τους ηταν λογικη

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου