Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Εννοειται, ασε και τηλεφωνο, ωστε αν εντοπισουμε κατι, να σε ειδοποιησουμε αμεσα μη τυχον και προλαβει κανας αλλος. Αν θες μπορω να παω να τα πληρωσω και να στα φερω σπιτι σου αν εισαι αττικη. Οτι αλλο θες πες μας. Εσυ τωρα παρακολουθεις τι γραφω ? ναι ειμαι ολιγον ειρωνικος, αλλα καμια σχεση με τσαντιλα ή χολη. Ουτως η αλλως την ευθυνη την εχουν αυτοι που ξεκινανε ολα αυτα τα ακυρα threads. Γενικολογια, να πρεπει να μαντεψουμε τι εχει στο κεφαλι του αυτος που ανοιγει το θεμα, να μασησουμε την οποια πληροφορια, και να του τη σερβιρουμε μολις το ζητησει. Άντε πάλι τα ίδια..... Δεν κατανοείς ότι ο άνθρωπος που γράφει μπορεί να είναι πιτσιρίκος ή "άσχετος"? Δεν κατανοείς ότι το Noiz είναι κοινότητα μουσικών? Δηλαδή αν είσουν με αυτόν τον άνθρωπο σε μια παρέα μουσικών σε ένα σπιτι ή σε ένα στουντιο και έκανε την ίδια ερώτηση, θα έδινες την ίδια απάντηση με το ανάλογο "ύφος"? Σε έχει βάλει κανείς να κάνεις τον μπάτσο εδω μέσα, που θα κρίνεις "την ευθύνη" του ανθρώπου που ανοιγει ένα θέμα? Μας συγχωρείς. Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να σκεφτόμαστε και να γράφουμε με το δικό σου γνώμονα. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Δυστυχως ολο και πιο συχνα βλεπω σε διαφορα threads του noiz μια μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας και τροπου σκεψης .....Κριμα Επισης ειναι απιστευτο το ποσο ευκολα γινονται παρεξηγησεις και παρερμηνειες Παιδια χαλαρα και ομορφα , ολοι παθος και αγαπη για τη μουσικη εχουμε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Δεν καταλαβαινω γιατι "νομιμοποιουμε" τον ασχετο, τον πιτσιρικα, τον "τα θελω ολα στο πιατο", και εγω που με τις 5-10 γνωσεις που εχω οσες φορες μπορω προσπαθω να βοηθησω ειμαι ο κακος. Γιατι ειμαι εγω ο κακος που σε αυτον που ρωταει μαλακιες απανταω μαλακιες ? Δεν διεκδικω το ρολο του μπατσου του φορουμ, σε καμια περιπτωση, δεν παριστανω τον ξερολα. Ομως εγω εχω βοηθησει και 10-20 ανθρωπους εδω μεσα που ηταν ναι μεν ασχετοι (οπως ημασταν ολοι καποτε) αλλα δεν ειχαν αυτο το στυλ "θελω καλο ηχο, αμα δειτε κατι καλο πειτε μου" Στην τελικη μουσικη κοινοτητα ειμαστε και οχι σχολειο για να μαθαινει τροπους ο αλλος. Χαλαω το χρονο μου για να δωσω συμβουλες σε αγνωστους. Δεν τους το χρωσταγα. Εχω την παραξενια να θελω να το ζητανε με ωραιο τροπο, και να μη τα θελουν ολα ετοιμα και μασημενα. Εσεις που δεν την εχετε απαντηστε λοιπον σε οποιον απαιτει τωρα λυση στο προβλημα του. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Δυστυχως ολο και πιο συχνα βλεπω σε διαφορα threads του noiz μια μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας και τροπου σκεψης .....Κριμα εμ ποιας κοινωνιας ηθελες να δεις μικρογραφια ρε αρχηγε μου?της ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 εμ ποιας κοινωνιας ηθελες να δεις μικρογραφια ρε αρχηγε μου?της ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ? ;D Τι δουλειά έχουμε εμείς ρε φίλος με τους Βίκινγκς? Εμείς είμαστε απόγονοι Θεών...με όλα τα ελατώματά τους ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Χαλαω το χρονο μου για να δωσω συμβουλες σε αγνωστους. Δεν τους το χρωσταγα. Εχω την παραξενια να θελω να το ζητανε με ωραιο τροπο, και να μη τα θελουν ολα ετοιμα και μασημενα. Εγώ θα έλεγα πως "χαλάς το χρόνο σου για να ειρωνεύεσαι και να σαρκάζεις", εδώ και στο θέμα με το γυμναστήριο παραδίπλα. Αυτή τη "μαλακία" που χαρακτηρίζει τις ερωτήσεις, πώς γίνεται και ΜΟΝΟ ΕΣΥ τη βλέπεις; Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι (επιλέγεις να) εκλαμβάνεις αυτές τις ερωτήσεις, γιατί ασχολείσαι και δεν τις αγνοείς; Εσύ ο ίδιος γράφεις πως εδώ δεν είναι σχολείο για να μάθεις τρόπους στους άλλους. Οι ερωτήσεις είναι τύπου "δώστε μου τη γνώμη σας", και όχι "απαιτώ να μου τα σερβίρετε στο πιάτο" όπως εσύ τις βλέπεις. Αυτές τις φορές είναι αφελείς αλλά ως εκεί. Το περί "χολής και τσαντίλας" που έγραψα τις προάλλες, δεν το έγραψα τυχαία, μάλλον έχεις μεγάλα τέτοια αποθέματα και ψάχνεις ευκαιρία να εκτονωθείς. Κι αυτά στα γράφω εγώ που αρκετές φορές έχω παρατηρήσει πως ο ΟΡ δεν έχει ψάξει καθόλου στα υπάρχοντα θέματα για να βρει απαντήσεις ΟΤΑΝ ξέρω πως θα τις έβρισκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Απάντησε ο SF ευγενικά, ξεκαθαρα και όμορφα. Εισαι πολυ γενικος.... Δεν μας λες καν ποιο ειναι το budget σου,τι ειδος μουσικης παιζεις και ποσα πιατινια θες. Το budget μου ανέρχεται πάνω-κάτω εώς και 300 ευρώ.....Από 'κει και πέρα το είδος μουσικής που ασχολούμαι είναι κατά κύριο λόγο punk/pop-punk και αναφέρομαι για full set!! δυστυχως ειναι πολυ λιγα τα χρηματα που διαθετεις για κατι πραγματικα καλο αφου θες τοσα πολλα πιατινια . κοιτα καποιες απο τις ετοιμες φθηνες σειρες της Ζildjan/Paiste/Sabian δες και τις αγγελιες στο φορουμ υπαρχουν αρκετες ευκαιριες. Εαν δε μπορεις να απαντας λοιπόν σε μαλακιες ή κ σε μαλάκες μην το κάνεις καθόλου. Απλά προσπέρασε το θέμα. Το noiz δεν έχει κριτική επιτροπή "μαλακισμενων ερωτήσεων", ούτε έχει ανάγκη. Δε είμαστε όλοι το ίδιο έξυπνοι, ουτε το ίδιο ηλίθιοι και ουτέ το ίδιο αλαζονικοί. Το ότι εσύ σκέφτεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι δικό σου δικαίωμα και δικό σου προνόμιο. Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να σκεφτόμαστε όπως εσύ. Λίγο σεβασμό στους συμφορουμίτες οι οποίοι ειναι και συνάνθρωποί μας. Αν αυτήν την ερώτηση στην έκανε ο κολλητός σου ή ο μικρότερος αδελφός σου θα του απαντούσες με το ίδιο ύφος για να του μάθεις τάχα μου δε, το πώς "κανεις σωστές ερωτήσεις σε ένα μουσικό φόρουμ"? Αν λοιπόν θες να "μαθεις" στο συμφορουμίτη σου το πως να κινείται σε ένα μουσικό φόρουμ να μπεις στον κόπο και να ψάξεις ως πιο "παλαιός" μερικά παλιά παρόμοια θέματα, να του τα ποσταρεις, να τον προσανατολίσεις δηλαδή στο πως δουλευει ενα φόρουμ και να του εξηγήσεις ευγενικά και όμορφα πως όσο πιο σαφή ερώτηση κάνει τόσο πιο σαφή απάντηση θα πάρει. Εαν δεν μπορείς ή δε θες να το κάνεις, τότε μην απαντάς καθόλου. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Το ότι εσύ σκέφτεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι δικό σου δικαίωμα και δικό σου προνόμιο. Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να σκεφτόμαστε όπως εσύ. Καλα τα λες. Ουτε εγω πρεπει να σκεφτομαι οπως εσυ ομως. Αν λοιπόν θες να "μαθεις" στο συμφορουμίτη σου το πως να κινείται σε ένα μουσικό φόρουμ να μπεις στον κόπο και να ψάξεις ως πιο "παλαιός" μερικά παλιά παρόμοια θέματα, να του τα ποσταρεις, να τον προσανατολίσεις δηλαδή στο πως δουλευει ενα φόρουμ και να του εξηγήσεις ευγενικά και όμορφα πως όσο πιο σαφή ερώτηση κάνει τόσο πιο σαφή απάντηση θα πάρει. Εαν δεν μπορείς ή δε θες να το κάνεις, τότε μην απαντάς καθόλου. Δε θελω να "διδαξω" καλη φορουμικη συμπεριφορα. Δεν με ενδιαφερει. Δε με ενδιαφερει επισης να βοηθησω τους παντες ολους. Ενιοτε επιλεγω να ειμαι ολιγον σαρκαστικος. Δικαιωμα μου, αν δε σου αρεσει μη με διαβαζεις. Και στην τελικη αντι να ασχολεισαι μαζι μου, απαντα στο παλικαρι Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Ο σαρκασμος εχει να κανει με χιούμορ κ οχι με ειρωνία. Δεν χρειάστηκε να απαντήσω στο παλικάρι, ο SF έδωσε ξεκάθαρη απάντηση www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση