Προς το περιεχόμενο

Firefly Pick: A Motion-Activated LED Guitar Pick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλειο, θα ταιριάζει και με τα μπλε λαμπάκια στα πιτσιλιστήρια του κωλοφτιαγμένου Yugo..

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαα, υπαρχουν πολυ μεγαλυτερες καγκουριες πανω στη σκηνη. Εμενα μ'αρεσει! Με τη σωστη μουσικη πιστευω θα μπορεις να κανεις ωραιο σοου. (Ενταξει για πανω απο ενα-δυο κομματια στην ιδια βραδια δε νομιζω οτι ειναι..)

Ο τωρινός κιθαρίστας των WASP έχει βάλει σε μια από τις κιθάρες του κάτι led στην ταστιέρα πάντως και προσωπική μου άποψη είναι τρελή καγκουριά..

(οχι οτι λέει και τίποτα σαν κιθαρίστας βέβαια (όσο και αν αγαπάω WASP δεν παλεύεται ο τύπος...μεχρι και solo playback έκανε..) αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα..)

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Ο τωρινός κιθαρίστας των WASP έχει βάλει σε μια από τις κιθάρες του κάτι led στην ταστιέρα πάντως και προσωπική μου άποψη είναι τρελή καγκουριά..

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

χμμμμμμ... μάλλον δεν θα σου αρέσει κάτι που φτιάχνω και θα έχω έτοιμο σε κάνα δίμηνο... ;D ;D ;D

Με αντίστοιχο παπουτσάκι LED που αναβοσβήνει, θα σκίζεις στην σκηνή

είσαι κοντά ....πολύ κοντά! απλά σκέψου τροποποίηση!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου