sotiroubas Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Τι κάνει αυτός ο τσίφτης? πόσα θέλει να μας τρελάνει?Καταπληκτικός ήχος!!καταπληκτικό παίξιμο!!!η''Olson'' πολύ ωραία κιθάρα!!!δηλαδή εαν δεν του έλειπε ο μέσος(δάχτυλος) τι θα έπαιζε???Loopsssss.....!!! Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil Keaggy...Mεγαλ.Βίντεο... https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil Keaggy Tελικα για ποσους το εχει πει αυτο ο Χεντριξ? Εγω βασικα ηξερα για τον Ρορυ και η φημη(?) οτι το εχει πει και για τον Χιωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Μεγάλος παικταράς....με πολλά χρόνια εμπειρίας. Λίγο έχει κόλλημα με τα χριστιανικά αλλά τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος ;D Το πρώτο του που είχα ακούσει είναι με την Muriel Anderson από κάποιο guitar night, πολύ πιο μελωδικό βέβαια και μου είχε κάνει εντύπωση http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Τι κάνει αυτός ο τσίφτης? πόσα θέλει να μας τρελάνει?Καταπληκτικός ήχος!!καταπληκτικό παίξιμο!!!η''Olson'' πολύ ωραία κιθάρα!!!δηλαδή εαν δεν του έλειπε ο μέσος(δάχτυλος) τι θα έπαιζε???Loopsssss.....!!! Λέγεται ότι κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix πως αισθάνεται που είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο,κι αυτός απάντησε,δεν ξέρω ρωτήστε τον Phil Keaggy...Mεγαλ.Βίντεο... :o :o :o Απλά ΜΑΓΕΙΑ!!!! Επίσης φωνάρα! Μου έδωσε την εντύπωση ότι τραγουδούσε κάποιος 20χρονος, πολύ νεανική χροιά. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο εν λόγω έπαιζε στους Glass Harp, των οποίων είμαι ευτυχής ιδοκτήτης 3 καταπληκτικών άλμπουμ. Δεν γνωρίζω τη δισκογραφία του(ς) αλλά ό τύπος από μικρός ήταν master. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση