spewfy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 ...σε βυζαντινή κλίμακα! (ακούγεται δυνατά!) death.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Kwsta79, όταν τελειώσεις με το μαραθώνιο Krabathor έλα κι από δω, έχει ψωμί η υπόθεση. Ημέτερος λοιπόν κι ο Σπιούφης. Χμμ... *σημειώνει ύπουλα στο μπλοκάκι* Εύγε, εύγε... :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Έτσι πρέπει να παίζεται το κέρατο ρε deathάδες. ... σε οθωμανική κλίμακα. :D Καλό ήταν. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Έτσι πρέπει να παίζεται το death ρε μ......(σορρυ )κεραταδες Εεετσι!Σ'ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Δεν σου κρύβω ότι ακούγοντας το, μου πέρασε από το μυαλό να θυσιάσω την γάτα μου ;D Δυνατό κλιπ :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 ...σε βυζαντινή κλίμακα! (ακούγεται δυνατά!) Χαιρομαι που υπαρχουνε ακομα οπαδοι τετοιους ειδους μουσικης. Ωραιος.. και με τις ευλογιες μου και απο εμενα.. http://youtu.be/nj-Yx5Po4EM metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 metal rules the night !!...and the day !! :P super clip !! Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 χαχα! thanks! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Ωραία μέχρι εδώ, αλλά... που είναι η σαπίλαααααααα;;; :D Μια αργοσαπιοβασανιστικότητα την θέλει το άσμα σου στην συνέχεια, μετά μπορείς να ξαναγυρίσεις στο αρχικό ριφφ και μετά να ξεκολλήσεις το τρέμολλλλλο. :P Αλλά μου αρέσει το γκρούβ σου. Επίσης βλέπoντας τον τίτλο φαντασιώθηκα την Μαρινέλλα στο Wacken με δερμάτινα να σκίζει το Raped by the light of Christ. Αυτά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση