Saitek Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Τι προτειμάτε ? Θέλω ενα αρμόνιο ειδικά για ρυθμούς ,και κατέληξα σε αυτα τα 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 KORG pa 50, Δαγκωτο. Αυτα τα 2 ειδικα που λες ειναι σαν να συγκρινεις πατινι με διαστημοπλοιο. Το KORG θα μπορουσα να το χαρακτηρισω οργανο με επαγγελματικα χαρακτηριστικα, τα οποια ειναι κλασης ανωτερα απο αυτα του ROLAND. Αξιζει με το παραπανω τα λιγο λιγοτερα χρηματα που κοστιζει παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τον disco. Καλά αυτό το exr-gr5 (με τα δικά του ηχεία το άκουσα, δεν ξέρω πως θα ακουγόταν σε p.a. σύστημα) δεν κάνει μια :-( Είναι χειρότερο στον ήχο και από το PSR-A3 που το έχω από το 1997! (τουλάχιστόν για τα ανατολιτικοελληνικά). (εμένα μ' άρεσε και το A-1000 στην κατηγορία αυτή.) Μεταξύ του korg και του roland πάντως που ρωτάς, Korg pa50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 apstefto organo to korg!!!dagoto opos lene oli!!!to exo agorasi!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Τον επόμενο μήνα θα το έχω στα χεράκια μου το korg :D :D πιστεύω να μείνω ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 θα μεινεις πολυ ικανοποιμενος πιστεψε με!!!το arranger ειναι απιστευτο!!!ανεπαναληπτο :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση