Earendil Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 συγνωμη αλλα εμενα γιατι μου εσβησαν το μυνημα? Δε σβήστηκε. Μεταφέρθηκε στην κατηγορία Espresso όπου υπάρχει χώρος για πολιτική κουβέντα. Αφού δε βλέπεις το μήνυμά σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν είχες ζητήσει πρόσβαση από τον Yameth για την εν λόγω κατηγορία (η οποία δεν είναι σε κοινή θέα). Τώρα βέβαια μέχρι να σου γράψω όλα αυτά το φιλελεύθερο έκτακτο στρατοδικείο έχει αποφανθεί τετράκις εις θάνατον, οπότε ποιό το νόημα. Λίγη υπομονή, είμαι βέβαιος που το "κομμένο" κομμάτι της συζήτησης θα επανέρθει σύντομα (όχι από μένα). Κρατήστε κανά τηλέφωνο γιατί εδώ μέσα πλέον είναι κακό καφενείο (σε αντιδιαστολή με το καλό καφενείο). Προφανώς, το μόριό μου, αφού κάθομαι ακόμη και ασχολούμαι εδώ μέσα. ??? ??? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Δεν άκουσες Floyd αλλά το Wall που (κυρίως) ήταν του Waters Μοναδικη ενσταση: ναι το songwritting ειναι του Waters. Ωστοσο αυτο που ολοι ξερουμε ως the wall δεν εχει καμμια σχεση με την αρχικη συλληψη. Μια ακροαση στα αρχικα demo θα σε πεισει για αυτο και θα δεις οτι η MΟΥΣΙΚΗ προσφορα των Ezrin/Gilmour ειναι τεραστια. Which brings me to my second point ητοι, οτι οντως ενοχλουμαι (και ενοχληθηκα) οταν ειδα τον mr tzitzikator να παιζει (ασχημα κατα την ταπεινη μου γνωμη) τα παρτ του Gilmour, σε μια παρασταση που κατα τον ιδιο τον Waters oλοι εχουν κατα νου την πιστη αποδοση του original. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Μοναδικη ενσταση: ναι το songwritting ειναι του Waters. Ωστοσο αυτο που ολοι ξερουμε ως the wall δεν εχει καμμια σχεση με την αρχικη συλληψη. Aυτό γιατί έχει σχέση με τη σημερινή παράσταση? Για να μπορεί να το μεταφέρει ο Waters από χώρα σε χώρα -χωρίς να τρώει τις μυνήσεις του Gilmour στο κεφάλι- σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 οταν ειδα τον mr tzitzikator να παιζει (ασχημα κατα την ταπεινη μου γνωμη) τα παρτ του Gilmour, εμ και αυτος με 3 BOSS πεταλακια και εναν κινεζικο VOX AC30...που παει γυμνος στο λακο με τα (*&^δακτυλα?τζαμπα τα ειχε τα ψυγεια ο μπαρμπα Γκιλμορ? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Aυτό γιατί έχει σχέση με τη σημερινή παράσταση? Για να μπορεί να το μεταφέρει ο Waters από χώρα σε χώρα -χωρίς να τρώει τις μυνήσεις του Gilmour στο κεφάλι- σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα. Oχι δεν υποννουσα καποια νομικη εμπλοκη. Καθαρα αισθητικο θεμα ειναι και νομιζω επεξηγω το γιατι: "ενοχλουμαι (και ενοχληθηκα) οταν ειδα τον mr tzitzikator να παιζει (ασχημα κατα την ταπεινη μου γνωμη) τα παρτ του Gilmour, σε μια παρασταση που κατα τον ιδιο τον Waters oλοι εχουν κατα νου την πιστη αποδοση του original." Για να μην αναφερθω και παλι στην ενοχληση απο την περιφορα καθε λογης επιταφιων στολισμενων με δαφνες απο ημερες δοξας του παρελθοντος. Βγαλε κατι δικο σου και ας ειναι και το on an island η εστω το Ca Ira. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 εμ και αυτος με 3 BOSS πεταλακια και εναν κινεζικο VOX AC30...που παει γυμνος στο λακο με τα (*&^δακτυλα?τζαμπα τα ειχε τα ψυγεια ο μπαρμπα Γκιλμορ? ;D Rig rundown Κelvinator vs Pitsos ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 οταν ειδα τον mr tzitzikator να παιζει (ασχημα κατα την ταπεινη μου γνωμη) τα παρτ του Gilmour, Μα είναι δυνατόν...κάποιος να παίξει τα παρτ του Gilmour...σαν τον Gilmour...εκτός από τον Gilmour? ;D Aυτό το παίρνεις σαν δεδομένο όταν πάς να δείς τη παράσταση Για να μην αναφερθω και παλι στην ενοχληση απο την περιφορα καθε λογης επιταφιων στολισμενων με δαφνες απο ημερες δοξας του παρελθοντος. Εάν έχουν τη ποιότητα (εκτέλεσης, ήχου και σεβασμού στο κοινό) της συγκεκριμένης παράστασης...ας "περιφέρονται" για να μας θυμίζουν, πώς ήταν κάποτε οι μεγάλες παραστάσεις ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Εάν έχουν τη ποιότητα (εκτέλεσης, ήχου και σεβασμού στο κοινό) της συγκεκριμένης παράστασης...ας "περιφέρονται" για να μας θυμίζουν, πώς ήταν κάποτε οι μεγάλες παραστάσεις ;) Eννοειται!!!! Προφανως και δεν απαγορευεται η περιφορα (εξ αλλου συμμετειχα σε αυτην). Ωστοσο σε μια υποτιθεμενη κλιμακα "καλλιτεχνικης" πρακτικης, τοποθετω ψηλοτερα ενα νεο εστω και μετριο πονημα, σε σχεση με μια "επανακυκλοφορια. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Oχι δεν υποννουσα καποια νομικη εμπλοκη. Καθαρα αισθητικο θεμα ειναι και νομιζω επεξηγω το γιατι: "ενοχλουμαι (και ενοχληθηκα) οταν ειδα τον mr tzitzikator να παιζει (ασχημα κατα την ταπεινη μου γνωμη) τα παρτ του Gilmour, σε μια παρασταση που κατα τον ιδιο τον Waters oλοι εχουν κατα νου την πιστη αποδοση του original." 'Οντως τα copyrights τα έχει ο Waters ως μία από τις ανταλλαγές να χρησιμοποιεί ο Gilmour το όνομα Pink Floyd. Το ότι είπε βέβαια ότι όλοι "oλοι εχουν κατα νου την πιστη αποδοση του original" δεν είναι το ίδιο με την επιθυμία του για πιστή αναπαραγωγή του έργου. Εξάλλου ο ίδιος έχει αλλάξει μερικά σημεία. Με ενδιαφέρει (any link καλοδεχούμενο) βέβαια αν έχει εκφράσει την επιθυμία για πιστή αναπαραγωγή αφού όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ μου...... Νομίζω ότι είναι και μία μικρή διαφοροποίηση που έχει την πολυτέλεια να κάνει ο δημιουργός ως συμμετέχων, σε σχέση με τις μετέπειτα (πιθανότατα) εκτελέσεις της εν λόγω ροκ όπερας (μου άρεσε η παρομοίωση σου με το Cats) χωρίς την συμμετοχή των δημιουργών, κατά τις οποίες η προσήλωση στην αρχική δομή θα είναι προϋπόθεση αποδοχής από το φιλοθεάμων κοινό. Ίσως επειδή το Ελληνικό κοινό δεν αντιλαμβάνεται την συμπεριφορά σε μία όπερα αλλά και αρνείται να αντιληφθεί ότι το Wall είναι μία ροκ όπερα (ίσως να φταίει κι ο Καρβέλας) είναι και στρεβλή η οπτική γωνία της συναυλίας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 τοποθετω ψηλοτερα ενα νεο εστω και μετριο πονημα, σε σχεση με μια "επανακυκλοφορια. Εγώ πάλι το μέτριο πόνημα...θα το βλέπω σαν μέτριο...όπως τα on an island ή το Ca Ira. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση