marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 A, για να είμαι δίκαιος προφανώς και ΟΧΙ. Και να πω βέβαια ότι μια φορά και ένα καιρό το να έρχονται "ονόματα" - αλλά και μεγάλες παραγωγές - στην Ελλάδα ήταν απλά όνειρο... ΄ Εμείς λοιπόν...οι παλιοί...που έχουμε δεί και μεγάλες παραγωγές στην Ελλάδα...τους Pink Floyd (χωρίς τον Waters)...την Live Aid, τον Peter Gabriel...ακόμα και την Tina Turner στην ΑΕΚ...και αρκετές που δεν θυμάμαι τώρα... λέμε σε εσάς τους νέους να μην κλαίγεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού...αλλά και να μην χάνετε την ευκαιρία γιατί όπως το λές "το να έρχονται "ονόματα" - αλλά και μεγάλες παραγωγές - στην Ελλάδα" αρχίζει και είναι όνειρο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 .. δε σας ακουω να γκρινιαζετε για τις τιμες των scorpions στο λυκαββητο.... Οι Σκόρπιονσ φίλε είναι ιδέα και ως ιδέα είναι πέραν χρημάτων. σε ροκ συναυλια πηγατε επιτελους οχι στο μαριο φραγκουλη. Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος. Ντροπή οιαδήποτε μομφή ή γκρίνια γι αυτόν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Γιατί να μη σβήνεις; Σάμπως τα έχεις πληρώσει τα ποστ; Στην πρώτη σελίδα πάντως εδώ και μέρες γράφει για πορνό και προφυλακτικά. Το ελαφρύ πολιτικό χιούμορ ενόχλησε και διέρρηξε το θεματικό πυρήνα του φοβερού και τρομερού φόρουμ (άσε δε που εγώ τα εννοούσα αυτά που έγραψα). Κακομοιριά... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc90606 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 συγνωμη αλλα εμενα γιατι μου εσβησαν το μυνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 συγνωμη αλλα εμενα γιατι μου εσβησαν το μυνημα? αυτη την εβδομαδα εχουν οι....εναλλακτικες,αντιφιλελευθερες.... ποιοτιστικες... ;D ομαδες τη διαχειρηση...tough luck... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 άσε δε που εγώ τα εννοούσα αυτά που έγραψα. Άσε ρε φίλος...σε μάθαμε πιά.... ;D Αυτή τη βδομάδα...τι όργανο παίζεις? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Άσε ρε φίλος...σε μάθαμε πιά.... ;D Κρατήστε κανά τηλέφωνο γιατί εδώ μέσα πλέον είναι κακό καφενείο (σε αντιδιαστολή με το καλό καφενείο). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Έλεος βρε παιδιά με την κοπτοραπτική. Δηλαδή αν γράψω ένα ανέκδοτο με τον Βούδα θα διαγραφεί γιατί δεν μιλάμε για θρησκεία; Χαλαρώστε λίγο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Άσε ρε φίλος...σε μάθαμε πιά.... ;D Αυτή τη βδομάδα...τι όργανο παίζεις? ;D ;D Προφανώς, το μόριό μου, αφού κάθομαι ακόμη και ασχολούμαι εδώ μέσα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Προφανώς, το μόριό μου, Νότες διαβάζεις?...ή είσαι αυτοδίδακτος? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση