Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Το να θεωρεις γελοιο τον ενα λαικισμο δεν σημαινει οτι αυτοματως εντασσεσαι στο αντιπαλο "στρατοπεδο". Για σενα μπορει να ειναι "λαικισμος". Για τους περισσοτερους δεν ειναι. Εχουμε 2 μερες τωρα που "αναλυουμε" το "fuck the government" και οχι τη συναυλια-υπερπαραγωγη. Τελικα μερικοι δεν ειναι ποτε ευχαριστημενοι με τιποτα, ολο και κατι "αρνητικο" θα βρουν να πουν. το είδα τελικά και νωρίτερα σε μερικά αρθράκια ονλάιν: ήταν τετραφωνικός. O ηχος των Floyd στα live ηταν τετραφωνικος ηδη απο τα 70s, το να εχει σημερα ο Waters στα live του τετραφωνικο ηχο ειναι κατι το αναμενομενο. Το κουφο θα ηταν να ειχε "απλα" stereo ηχο, αυτο θα ηταν οντως θεμα προς συζητηση. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Για σενα μπορει να ειναι "λαικισμος". Για τους περισσοτερους δεν ειναι. Εχουμε 2 μερες τωρα που "αναλυουμε" το "fuck the government" και οχι τη συναυλια-υπερπαραγωγη. Τελικα μερικοι δεν ειναι ποτε ευχαριστημενοι με τιποτα, ολο και κατι "αρνητικο" θα βρουν να πουν. Αλλιως λεγεται και κριτικη (γραβιερα). 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2013 Είπαμε να κάνουμε κριτική. Όχι να βγάλουμε τα απωθημένα μας. Με βάζεις στον πειρασμό να σε ρωτήσω αν ακούς νέο κύμα (ξέρεις, Κουμιώτη και τέτοια) :) :) Μπα, όχι ρε φιλε. Η Ρενα ειναι πολυ προχωρημένη για μένα. Έχω σταματήσει στον Αττίκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 ... ή το pros and cons of hitch hiking εδώ, στη συναυλία μάλλον θα ήταν αυτός και κάνα δυο καλοί φίλοι. Υπερδισκάρα. Κατά τα άλλα, και παρότι δεν "τον πάω" τον Waters με βάση όσα έχω διαβάσει (sic), έχει το απόλυτο μου σεβασμό σαν δημιουργός και δεν μπορώ / μ' ενδιαφέρει να τον κρίνω σαν άτομο. Επίσης, σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του χωρίς ίχνος ενδοιασμού, δε μου κάνει διαφορά αν γράφει "να γ@μηθεί η κυβέρνηση", "λεφτά υπάρχουν", "μαζί τα φάγαμε", "μίλα και σε γράφω στ @@ μου", "ΤΖΑΚ ΠΟΤ" κτλ. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Εγώ καμιά φορά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν επιχειρούσα να πορευτώ στη ζωή σύμφωνα με τις επιταγές των τραγουδιών που αγαπώ και ότι καταλαβαίνω εγώ σαν πρόθεση των δημιουργών τους. Ενας σίγουρος χαμός (με τον τερενς χιλ και τον μπάντ σπένσερ.) Φροντίζω λοιπόν να μην παίρνω κανέναν πολύ στα σοβαρά. Η κι αν το κάνω για τον προφανή λόγο της ενδελεχούς ψυχαγωγίας φροντίζω ο ενθουσιασμός μου να είναι βραχύβιος. Την ίδια σύμβαση κάνω κι όταν βλέπω ταινίες με υπερήρωες. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Αν οι καλλιτέχνες έπρεπε να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν και βλάκες που σαν χαϊβάνια παίρνουν στα σοβαρά αυτά που παρουσιάζουν στο έργο τους, τότε θα ζούσαμε σε έναν πολύ βαρετό κόσμο. Μπορεί να συμφωνείς, μπορεί να διαφωνείς αλλά άσ' τον να το πεί, δεν τρέχει και τίποτα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 Επίσης, σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του χωρίς ίχνος ενδοιασμού, δε μου κάνει διαφορά αν γράφει "να γ@μηθεί η κυβέρνηση", "λεφτά υπάρχουν", "μαζί τα φάγαμε", "μίλα και σε γράφω στ @@ μου", "ΤΖΑΚ ΠΟΤ" κτλ. Αν το κανε αυτό στον τοίχο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ένα πραγματικό και ουσιαστικό σχόλιο. Αλλά ίσως και να θύμιζε U2. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Να ακούσω Floyd, να στραβώνομαι στα εφφέ και να μην βλέπω τους μουσικούς; Να ακούσω Floyd χωρίς τον Gilmour? Να ακούσω Floyd και να σκέφτομαι ότι το μόνο original άκουσμα είναι η πέννα του R.W. στο μπάσσο; Να βλέπω την ψευτοεπανάσταση του παππού γραμμένη με βρισιές στον "τοίχο"; Θα προτιμούσα να είχαν έρθει οι Brit Floyd! Πέρα από τα παραπάνω όμως που είναι και κάπως υποκειμενικά, πρέπει λίγο να διαχωρίσουμε το αν πάμε σε τέτοιες εκδηλώσεις για το ίδιο το αποτέλεσμα ή για την γενικότερη αίσθηση / εμπειρία κλπ. του να δούμε έναν ζωντανό μύθο και τα σχετικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Να ακούσω Floyd χωρίς τον Gilmour? Δεν άκουσες Floyd αλλά το Wall που (κυρίως) ήταν του Waters Να ακούσω Floyd, να στραβώνομαι στα εφφέ και να μην βλέπω τους μουσικούς; Στην προηγούμενη που είχα πάει στο κλειστό και μιά χαρά έβλεπα και μια χαρά άκουσα. Απλά δεν πήγα τελευταία στιγμή ;) Να βλέπω την ψευτοεπανάσταση του παππού γραμμένη με βρισιές στον "τοίχο"; Αυτό -εάν θυμάμαι καλά- κρατάει 3-4 δευτερόλεπτα... Θα προτιμούσα να είχαν έρθει οι Brit Floyd! ...έχεις δεί πολλά παρόμοια θεάματα στην Ελλαδίτσα φαίνεται... Πέρα από τα παραπάνω όμως που είναι και κάπως υποκειμενικά, πρέπει λίγο να διαχωρίσουμε το αν πάμε σε τέτοιες εκδηλώσεις για το ίδιο το αποτέλεσμα ή για την γενικότερη αίσθηση / εμπειρία κλπ. του να δούμε έναν ζωντανό μύθο και τα σχετικά... Το μόνο σχετικό είναι ότι και τις 2 φορές που ήρθε (απλά νομίζω ότι το "λάθος" του είναι ότι ήταν κοντινές οι φορές)...σεβάστηκε ΑΠΟΛΥΤΑ το κοινό του, με ήχο που ΣΠΑΝΙΑ ακούμε σε συναυλίες στην Ελλάδα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Οκ οκ, προφανώς δεν είμαι γουοτερικός... ;D ...έχεις δεί πολλά παρόμοια θεάματα στην Ελλαδίτσα φαίνεται... A, για να είμαι δίκαιος προφανώς και ΟΧΙ. Και να πω βέβαια ότι μια φορά και ένα καιρό το να έρχονται "ονόματα" - αλλά και μεγάλες παραγωγές - στην Ελλάδα ήταν απλά όνειρο... ΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση