Προς το περιεχόμενο

Απ: Roger Waters - The Wall 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα παράσημα της μάχης, κάτι που κανένας Roger Waters δεν θα σου προσφέρει, εκτός να γλιστρήσεις και φας το μούτρα σου.  ;D

Αν δεν έχεις τουλάχιστον μια ουλή από συναυλία είσαι λάκης.  ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 310
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Η συζητηση αυτη ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και off topic. Το ποσο τα social media εχουν μπει στη ζωη μας αποδεικνυεται οχι μονο απο τα ποσα βιντεο γραφουν την ωρα της συναυλιας, αλλα το ποσες απλες δραστηριοτητες της καθημερινης μας ζωης, ανεβαινουν στο fcbk. Απο μαγειρεμα, καφε με φιλους, στιγμες σε αιθουσες αναμονης αεροδρομιων (με απαραιτητη κοινοποιηση του προορισμου), στιγμες σε διακοπες (με απαραιτητη προσθηκη "περναμε τελεια"), φωτογραφιες μωρων απο τους ψωροπερηφανους γονεις κοκ. Εμενα τελικα μου φαινεται περισσοτερο σαν ενα μειγμα get a life, ματαιοδοξιας, επειδειξιομανιας, μοστρας παρα σαν διαθεση να μοιραστεις καποιες στιγμες με αλλους και "ημουν κ εγω εκει".

Πολλες φορες εχω μπει στον πειρασμο να πω οτι τελικα η βαθυτερη αιτια ειναι αυτο που λεει και το avatar tou superfunk, αλλα ελα μου ντε που το κανουν ανθρωποι απο ολα τα μηκη και πλατη της γης...........Να το παραλλαξω σε no hope for the human race??????

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Τι γίνεται στο internet κάθε 60 δευτερόλεπτα

original.jpg

Get a life indeed (έγραψε αυτός σε ένα on-line forum  ::) )

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Η συζητηση αυτη ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και off topic. Το ποσο τα social media εχουν μπει στη ζωη μας αποδεικνυεται οχι μονο απο τα ποσα βιντεο γραφουν την ωρα της συναυλιας, αλλα το ποσες απλες δραστηριοτητες της καθημερινης μας ζωης, ανεβαινουν στο fcbk. Απο μαγειρεμα, καφε με φιλους, στιγμες σε αιθουσες αναμονης αεροδρομιων (με απαραιτητη κοινοποιηση του προορισμου), στιγμες σε διακοπες (με απαραιτητη προσθηκη "περναμε τελεια"), φωτογραφιες μωρων απο τους ψωροπερηφανους γονεις κοκ. Εμενα τελικα μου φαινεται περισσοτερο σαν ενα μειγμα get a life, ματαιοδοξιας, επειδειξιομανιας, μοστρας παρα σαν διαθεση να μοιραστεις καποιες στιγμες με αλλους και "ημουν κ εγω εκει".

Πολλες φορες εχω μπει στον πειρασμο να πω οτι τελικα η βαθυτερη αιτια ειναι αυτο που λεει και το avatar tou superfunk, αλλα ελα μου ντε που το κανουν ανθρωποι απο ολα τα μηκη και πλατη της γης...........Να το παραλλαξω σε no hope for the human race??????

+1

παντως πριν μερικους μηνες εκλεισα το account μου στο facebook και βρηκα την υγεια μου!

τωρα πια καθομαι μπροστα στον υπολογιστη και ασχολουμαι μονο με το νοιζ ή να ηχογραφω κανα κομματι.

Ηταν τρομερο βεβαια το γεγονος οτι ειχα φιλους-γνωστους που

1. παρεξηγηθηκαν επειδη τους εκανα block/delete και το εμαθα μεσω τριτων

2. αλλους που δεν επικοινωνησαν καν για να δουν τι κανω

3. αλλους που ανησυχησαν οτι επαθα κατι σοβαρο πχ πεθανα

το 2 γινοταν και στο παρελθον, αλλα το 1 και το 3 τα βρισκω σοκαριστικά...

το πιο σοκαριστικο απολα ειναι, οτι ολη αυτη την αναγκη της επικοινωνιας μπορει να στην καλυψει ανετα το mail σου, οπου εκει απλα ολα ειναι private ή επιλεγεις σε ποιους θα τα στειλεις. πχ αν εγινες πατερας θα μπορουσες να στειλεις μια φωτο στους φιλους σου οχι να την βαλεις δημοσια, αλλα εκει ειναι η διαφορα, με το mail θα το εστελνες ΜΟΝΟ στα κοντινα σου ατομα γιατι οι υπολοιποι χεστηκαν, αλλα τωρα απλα το δημοσιευεις και περιμενεις ολα αυτα τα χαζα like και comments. (φυσικα το εκανα και γω παλιοτερα - μην σας το παιζω μαγκας)

All the money of the world can't buy me

Αν δεν έχεις τουλάχιστον μια ουλή από συναυλία είσαι λάκης.  ;D

Tι να μας πουν και οι συναυλιες... 8) Oι ουλες μας ειναι απο πραγματικα extreme sports. Παρε μια φωτο μου παρακατω απο περσι, στο "Running Οf Τhe Bulls" στην Παμπλόνα της Ισπανιας.

Αξεχαστες στιγμες... ;D

Running_of_the_Bulls.png

Να το παραλλαξω σε no hope for the human race??????

Υπερβολες. Μια ζωη αυτο γινοταν στα live, κυριως με φωτογραφικες μηχανες και μικροκαμερες.

Ολοι ηθελαν να το κανουν, απλα πολλοι απ'αυτους το σκεφτονταν σοβαρα να κουβαλανε την ακριβη τους καμερα στο live, γιατι με τις φτηνες καμερες ηταν χασιμο χρονου να τραβηξεις φωτογραφιες μια και η ποιοτητα τους ηταν για κλοτσιες.

Αλλοι παλι δεν ειχαν τετοια "προβληματα" και κουβαλαγαν οτι καμερα εβρισκαν. Παντα εβλεπες καμερες στα live, αλλα τωρα που η τεχνολογια ειναι πλεον παμφθηνη και απιστευτα προχωρημενη, ολοι πλεον εχουν και ενα κινητο στην τσεπη τους το οποιο εχει μια_τουλαχιστον_αξιοπρεπη ενσωματωμενη καμερα για φωτος και βιντεο, οποτε...

No big deal. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Εγώ ξέρω ότι ήταν ωραία που κανείς δεν τραβούσε βίντεο τα κοτσαπηδήματα μου (εγώ δεν θα μπορούσα εξάλλου) με τις ενίοτε για τον πέοντα και ενίοτε απίστευτα καλές Αγγλικές μπάντες στα διάφορα κλαμπάκια της Γηραιάς Αλβιώνας.

Ήμουν τίγκα, ήμουν ντίρλα, είχα περάσει υπέροχα (και ψιλοθυμάμαι όσα θα θα πρεπε να θυμάμαι), ένοιωθα ότι όλοι ήταν υπέροχοι (συμπεριλαμβανομένου εμού) και δεν έχω ανάγκη κανέναν φούστη να μου το επιβεβαιώσει ή να μου το διαψεύσει με τεκμήρια.

Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και λογαρισμό στο facebook......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator

A much bigger one, would be greatly appreciated, if available.

I intend to print it large-scale for decorating my office.

Maybe Μr. Lainas can help you  ;D ;D ;D

http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=524431

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου