Stanley King Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας.Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου για να μπορώ να ηχογραφήσω κιθάρα είτε ηλεκτρική είτε ακουστική.Είμαι στα πρώτα βήματα όσον αφορά το recording οπότε το budget μου είναι μέχρι 100 ευρώ.Ποιες μου προτείνετε;Σκεφτόμουνα κάποα της M-Audio ώστε να μπορώ να έχω και Pro Tools ακόμα και με τους περιορισμούς που έχει.Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MicKat Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Για να μην "τρέχεις" αργότερα σου προτείνω να βρεις κάποια με usb2.0 σύνδεση,υψηλή δειγματοληψία(π.χ. 24bit/92Khz),balanced outputs,midi in/out(που ξέρεις,μπορεί να θελήσεις να κοτσάρεις και πλήκτρα να φτιάξεις κάνα τυμπανάκι ή κατι άλλο ;D ) και zero latency monitoring. To budget που έχεις αύξησέ το κατά λίγα ακόμα λεφτάκια και πάρε μία να ξενοιάσεις...εντελώς τυχαία--> http://www.thomann.de/gr/steinberg_ur22.htm Ο σοφός αλλάζει γνώμη,ο χαζός ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Με μία EMU 202 θα είσαι κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση