Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 In the mood for love and you feel like dancing ;D ;D ;D ;D Είσαι πολύ τρελό αγόρι 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 In the mood for love and you feel like dancing ;D ;D ;D ;D Είσαι πολύ τρελό αγόρι 8) Κρύβε λόγια. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Κρύβε λόγια. ::) Δεν ξέρω εγώ από αυτά φίλος... ΥΓ: Από άλλον έπαιρναν τα t-shirt μετά το πέρας των gigs ;) ;D ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Αυτό το κομμάτι με αρέζει διότι εμπεριέχει τον στίχο «κλειδί» για την σχέση μου με αυτή την μουσική... I dont like reggae ;D Επειδή το συγκεκριμένο το έχω παίξει και τραγουδήσει live 2 φορές τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο στίχος πάει ως εξής... "I don't like reggae, i love it." ;D Να βάλω κι εγώ ένα αγαπημένο (διασκευή βέβαια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Επειδή το συγκεκριμένο το έχω παίξει και τραγουδήσει live 2 φορές τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο στίχος πάει ως εξής... "I don't like reggae, i love it." ;D ;D OK το ομολογώ, έκανα προβοκάτσια ;D ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 ;D OK το ομολογώ, έκανα προβοκάτσια ;D ;) Μήπως είΘτε Βουδισθτήθ? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Μήπως είΘτε Βουδισθτήθ? ;D ;D ;D Ανεξάρτητος μεμονωμένος ;) ;D ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Ανεξάρτητος μεμονωμένος ;) ;D ;D ;D ;D 8) ΦίλωΘ οι συνιστώσες καταργούνται ,οφείλεις να πάρεις θέση ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 ΦίλωΘ οι συνιστώσες καταργούνται ,οφείλεις να πάρεις θέση ;D Φίλοθ αφού θου λέω I dont like reggae ;D Βρε μπας και πολιτικολογείς; Θα σε αναφέρω στον admin να σε εξοβελίσει στην espresso ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση