sfaku Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 συμφωνώ sfaku, τώρα σε πιάνω, σόρρυ για το μπέρδεμα (κοιμόμουν και όρθιος χθες!):) No worries, ως συνήθως λεπτολογούσα υπερβολικά, άσε που εγώ κοιμάμαι όρθιος συνέχεια! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Ένα οποιοδήποτε άλμπουμ παραγωγής Μαΐου 2013. Στο διάλλειμα θα έβγαινα και θα ‘παιζα powerball γνωρίζοντας τους νικητήριους αριθμούς. Ευχαρίστως μετά θα μοιραζόμουν 370.000.000 $ με μια μαντάμ από την Φλόριντα και θα συνέχιζα να παρακολουθώ, αφού αυτό είναι προϋπόθεση, την παραγωγή ενός οποιουδήποτε άλμπουμ παραγωγής Μαΐου 2013. Θα διάλεγα μόνο ένα άλμπουμ. Δεν είμαι άπληστος. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Ένα οποιοδήποτε άλμπουμ παραγωγής Μαΐου 2013. Στο διάλλειμα θα έβγαινα και θα ‘παιζα powerball γνωρίζοντας τους νικητήριους αριθμούς. Ευχαρίστως μετά θα μοιραζόμουν 370.000.000 $ με μια μαντάμ από την Φλόριντα και θα συνέχιζα να παρακολουθώ, αφού αυτό είναι προϋπόθεση, την παραγωγή ενός οποιουδήποτε άλμπουμ παραγωγής Μαΐου 2013. Θα διάλεγα μόνο ένα άλμπουμ. Δεν είμαι άπληστος. Είσαι πολύ μπροστά. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 1) The Wall 2) The Dark Side of the Moon 3) Appetite for Destruction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 The Number Of The Beast Piece Of Mind Keeper Of The Seven Keys I & II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Dark side of the moon Joshua tree Outlandos d'Amour Εξαιρετικό θρεντ btw When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Ναι παιδιά, αλλά δεν λέτε και το γιατί θα θέλατε να παρευρισκόσασταν στη δημιουργία τους. Απλά αραδιάζετε τρεις τίτλους κι όξω απ'την πόρτα. Δεν λέει τίποτα αυτό... (προσωπικά θα επανέλθω με τρεις επιλογές όταν βρω λίγο χρόνο) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Bloody, μας επισημαίνεις ξανά ότι κατά τη γνώμη σου οι απαντήσεις μας είναι ελλειπείς. (Ναι, πολλές είναι. Και η δική μου). Βρες λίγο χρόνο και γράψε όπως θα ήθελες να έχουμε απαντήσει. Δώσε εσύ τον τόνο και πού ξέρεις, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι ή να δευτερολογήσουν οι βιαστικοί. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Ναι παιδιά, αλλά δεν λέτε και το γιατί θα θέλατε να παρευρισκόσασταν στη δημιουργία τους. Απλά αραδιάζετε τρεις τίτλους κι όξω απ'την πόρτα. Δεν λέει τίποτα αυτό... (προσωπικά θα επανέλθω με τρεις επιλογές όταν βρω λίγο χρόνο) Εε καλά τώρα, δεν κάνουμε και καμιά επίσημη έρευνα. Αν κάποιος δεν θέλει να γράψει για τον όποιο λόγο, ας μην γράψει. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Ναι βρε Εαρεντίλ, δεν μιλάμε για κατεβατά, απλά μια παραγραφούλα για το καθένα θα μου άρεσε. Απλά θέλω λίγο χρόνο για να απαντήσω με ποστ όπως αυτά που θα'θελα να διαβάζω. Εδώ και αρκετό καιρό είμαι με συνεχόμενα 10ωρα, 12ωρα και 15ωρα μαζί με Σαββατοκύριακα. Για διακοπές ούτε λόγος. Και δεν προβλέπεται άμεσο φως στον ορίζοντα. Οκταπους, δεν παριστάνει κανείς την forum police, όμως άλλο "δεν θέλω" κι άλλο "βαριέμαι" (κι εδώ που τα λέμε αν "δεν θέλω", τότε γιατί συμμετέχω στο θρεντ?). Εσένα σου λένε κάτι τρία σκέτα ονόματα από άλμπουμς? Εμένα όχι, but don't let that stop you. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση