airheads Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 οποιος θέλει ρίχνει μια ακρόαση :) http://www.youtube.com/watch?v=8Jz16Yw1iP0 zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Μπράβο mate! Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Μπράβο mate! Ωραίος! thnx a lot συνονόματε ;D ;D zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockOn Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 You rock man,αν ξεμεινω απο κιθαριστα στη μπαντα μου,εισαι περα για περα ευπροσδεκτος και εισαι και Πατρα φυσικα 8)! ps.μηπως εισαι ενα απτα εξωγαμα του Jimmy Page? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 You rock man,αν ξεμεινω απο κιθαριστα στη μπαντα μου,εισαι περα για περα ευπροσδεκτος και εισαι και Πατρα φυσικα 8)! ps.μηπως εισαι ενα απτα εξωγαμα του Jimmy Page? ;D thnx a lot. :).αν ξέμενες από κιθαρίστα και εγώ ευχαρίστως να έμπαινα στην μπάντα σου μονο που είμαι από πολύγυρο, όχι πάτρα.. :P :P μωρέ λες να έχω τον page για παππου και να μην το ξέρω??? :P zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockOn Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Μου αρεσε αυτο το μη τετριμμενο παιξιμο που εχεις,χωρις καμια δοση κολακειας.Ανεβασε κ κανα πιο ηλεκτρικο κομματι δικο σου αν εχεις. Κοιταξετε το αυτο με τον Page,τοσα φραγκα εχει ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση