vasilismagg Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω ενα τρεμολο (whammy bar) από το musica.gr, το θέμα είναι πως δεν έχω ιδέα πως να το βάλω και τι πρέπει να προσέξω ???, έχω παρακολουθήσει κάποια σχετικά βίντεο αλλά δεν βγάζω άκρη, μπορείτε να με βοηθήσετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω ενα τρεμολο (whammy bar) από το musica.gr, το θέμα είναι πως δεν έχω ιδέα πως να το βάλω και τι πρέπει να προσέξω ???, έχω παρακολουθήσει κάποια σχετικά βίντεο αλλά δεν βγάζω άκρη, μπορείτε να με βοηθήσετε??? Τι κιθαρα εχεις και ποιο θα βαλεις;;; metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilismagg Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Εχω αυτήν εδώ: http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=101493 Και θέλω να της βάλω αυτό: http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=6033074&pcode=SHOW_PROD6033074 Σε μαύρο δυστυχώς δεν το βρήκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 χαχα! ;D ωραίος μετά το μέχρι που πάτησα τα λινκ νόμιζα θα βάλεις φλόιντ σε στρατ... αν είναι σαν αυτά που είχα, γυρνάς γυρνάς γυρνάς αντίστροφα από τις στροφές του ρολογιού όπως την κοιτάς από πάνω μέχρι να βγει και βάζεις το καινούργιο με αντίστροφες περιστροφές. Άμα είναι με βίδες η τρέχει κάτι άλλο καλό είναι να διευκρινήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilismagg Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Η κιθάρα μου δεν είχε whammy bar όπως στην φωτογραφία, μου την έδωσαν χωρίς αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Φίλε μου το εν λόγω tremolo arm είναι για squier. Φαντάσου πως μεταξύ διαφορετικών μοντέλων strat τα tremolo arms έχουν διαφορετικό πάχος. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο αυτό που θες να μην κάνει στην κιθάρα σου. Μην παραγγείλεις έτσι στα τυφλά. Ψάξτο λίγο ή πήγαινε με την κιθάρα σου σ'ένα κατάστημα ΝΑΚΑ και ψάξτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση