kkmspm Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δεν νομιζω οτι εχει ξαναμπει κανα τετοιο θεμα........ ισως να ενδιαφερει μερικους οποτε το βαζω http://store.tronical-components.com/tronicaltune/ Προσωπικα το βρηκω λιγο θορυβωδες και αργο (κρινω απο βιντεο, δεν το εχω) και αρκετα ακριβω....απο την αλλη το οτι μπορεις να το βαλεις σε οποια κιθαρα θες ειναι μεγαλο προτερημα! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
S9F Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Θα σου άρεζε αυτό το "πράμα" μονίμως πάνω στην κιθάρα σου; :-\ Προσωπικά ούτε με σφαίρες δεν θα το έβαζα... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Για τους επαγγελματίες νομίζω θα είναι καλό εργαλείο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 με σχεδον 300 γραμμάρια βάρος (ενα που είδα ενδεικτικά για Strat), θα είναι σαν να έχεις fat finger... Για τους επαγγελματίες νομίζω θα είναι καλό εργαλείο. +1 wood matters
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Είναι ακριβώς το σύστημα που φοράνε οι Gibson. Δεν είναι βαρύ ούτε προεξέχει. Το δε αποτέλεσμα (που έχω δοκιμάσει στην πράξη) είναι εκπληκτικό. Live and let Live.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 εγώ ήδη το θεωρώ την επόμενη επένδυση μου
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 εγώ ήδη το θεωρώ την επόμενη επένδυση μου ...και δική μου! Το πρόβλημα μου είναι απο ποιά κιθάρα ν' αρχίσω. Live and let Live.
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Είδα το βιντεάκι και μου αρεσε πολύ :D Flying High Again
Adamo Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 τελειο αλλα ακριβο.το ειχα δει στις Standard τις φετινες και ηθελα να βαλω και εγω αλλα 300 ειανι πολλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση