samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Να σε δω με ενα λογκο ξυλου στην πλατη να μου χτυπας το κουδουνι και τι στον κοσμο :D Περα απο την πλακα ομως.Μιλησα με κανα 2 εμπορους ξυλου και τους εξηγησα οτι θελω ξυλεια για οργανα και μονο που δεν σκοτωθηκαν να με εξυπηρετησουν.Αλλα στο θεμα της μεταφορας κολλαγε η υποθεση. :-\ :-\ :-\ :-\ Καλά για πόσα κυβικά μιλάμε και δεν μπορούν να μεταφερθούν? Από που θα σου τα στείλουν ,εξωτερικό? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Καλημερα κυριες/κυριοι :) Μπορει καποιος να με βοηθησει ειτε με τηλεφωνο/ιστοσελιδα/πληροφοριες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ αν μπορω να παραγγειλω ξυλεια λιανικη ? Δλδ να παρω τηλεφωνο και να πω τι θελω και να μου τα στειλουν σπιτι μου. Υ.Γ. Απο Ελλαδα οχι απο εξωτερικο. Ευχαριστω πολυ :) Βασικα τι ξυλο ψαχνεις και που μενεις; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Καλά για πόσα κυβικά μιλάμε και δεν μπορούν να μεταφερθούν? Από που θα σου τα στείλουν ,εξωτερικό? δεν ξερω,εγω μιλαω με αυτους,μου λενε τα μετρα απο τα μαδερια και συμφωνω.Απο Ελλαδα Βασικα τι ξυλο ψαχνεις και που μενεις; Κυλληνη μενω (Ηλειας) maple ψαχνω και μαονι think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Αφού δεν θέλεις απ τον Ιμπέη, ζήτα απ΄τα δικά μας τα μαστόρια, από αυτά που πριονίζουν στο luthiers.gr, από αυτά που γνώρισες στην έκθεση ή από αυτά που επαγγελματικά διατηρούν δικά τους εργαστήρια. Έχοντας ιδία πείρα, είμαι σίγουρος ότι και την πρόσβαση και την πρόθεση να βοηθήσουν έχουν. Πες τους είδος, διαστάσεις και αναλαμβάνεις (αν βρούν - που θα βρουν) κόστος αγοράς, υπηρεσιών (αν υπάρχει) και ταχυδρομικά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Δεν ρωτας αυτον που ειναι και κοντα σου; http://www.xo.gr/profile/eisagwgi-emporio-xylias-bythoulkas-pyrgos/el/ For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Μιλησα με Βυθουλκα και με ενημερωσε για μια τιμη για 300 ευρω το κυβικο.Θελει καποιος να μου περιγραψει τι παιζει με το "κυβικο" ? διαστασεις-μεγεθος γενικοτερα ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Μιλησα με Βυθουλκα και με ενημερωσε για μια τιμη για 300 ευρω το κυβικο.Θελει καποιος να μου περιγραψει τι παιζει με το "κυβικο" ? διαστασεις-μεγεθος γενικοτερα ? Γιατί δεν ρώταγες το Βυθούλκα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Μιλησα με Βυθουλκα και με ενημερωσε για μια τιμη για 300 ευρω το κυβικο.Θελει καποιος να μου περιγραψει τι παιζει με το "κυβικο" ? διαστασεις-μεγεθος γενικοτερα ? φανταζομαι 1μ χ 1μ χ 1μ =300 ευρω For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 αν μιλάς για maple είναι πολύ φτηνό πχ ένα μαδέρι 20 εκατοστά X 5 εκατοστά Χ 3 μέτρα = 0.2*0.05*3 *300 = 9 ευρώ .... μήπως σου είπε 1300 ευρώ; τιμή πιο κοντά σε αυτά που έχω συναντήσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2013 Γιατί δεν ρώταγες το Βυθούλκα? Γιατι απεφευγε να μου απαντησει και μου ελεγε να περασω απο κει και τουμπαλιν αν μιλάς για maple είναι πολύ φτηνό πχ ένα μαδέρι 20 εκατοστά X 5 εκατοστά Χ 3 μέτρα = 0.2*0.05*3 *300 = 9 ευρώ .... μήπως σου είπε 1300 ευρώ; τιμή πιο κοντά σε αυτά που έχω συναντήσει.... Για δρυ αν θυμαμαι καλα μου ειπε.Θα κανω μια προσπαθεια να παω απο κει και να δω τι και πως και αν γινει θα ενημερωσω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση