Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Τελικα το προβλημα σου στη ζωη ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις τζαμπα καλο δασκαλο? Εχουμε εδω μεσα ενα καρο μουσικαρες και καμμια δεκαρια εξαιρετικους δασκαλους...καποιος θα προσφερθει να σου κανει τζαμπα μαθηματα αν οντως εχεις αναγκη (και εφοσον φανταζομαι εχεις και το αναλογο ταλεντο ωστε να ασχοληθουν δωρεαν μαζι σου) . Αν ειναι αυτο ρε παιδακι μου πες το με ΑΠΛΑ λογια και ασε τις αρες μαρες κουκουναρες περι συμπαντος και αυρας &...vibrators... ;D για κανα site αστρολογιας...και "αυτογνωσιας",αν μη τι αλλο ειναι γεματο το ιντερνετ απο τετοιους κομπογιαννητες... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 :( Νευρικο συστημα? Ηλεκτρικη Ενεργεια? Τι σε κανει να βλεπεις?Να κινεισαι? :( Τι σοι απάντηση είναι αυτή; Κοίτα, ο καθείς μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω, αν συνεχίσεις να γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τους απλούς κανόνες της λογικής θα πάρεις απαντήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Το παιχνίδι αυτό έχει ξαναπαιχτεί και πίστεψέ με θα χάσεις. Θα σε παρακαλέσω να μαζευτείς. Εκτός αν τρολάρεις που προσωπικά το προτιμώ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Sry παιδια ,νομιζα οτι οι μουσικοι ηταν πιο αποδεκτικοι και ανοιχτομυαλοι. Καλη επιτυχια,δεν εχει νοημα να γραφεις κανεις σε αυτο το φορουμ κατι εναλλακτικο. Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Καλη επιτυχια Τo forum αυτο ειναι ηδη 10 ετων,οποτε η ευχη σου ειναι λιγο ακυρη ,συνηθως καλη επιτυχια λεμε στην ΑΡΧΗ μιας προσπαθειας σε καποιον ,οχι 10 χρονια μετα,βεβαια ξεχναω οτι ο χρονος ειναι σχετικος μεσα στο συμπαν... :P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Καλη επιτυχια,δεν εχει νοημα να γραφεις κανεις σε αυτο το φορουμ κατι εναλλακτικο. Δεν έγραψες τίποτα εναλλακτικό...π@π@ρολογίες έγραψες...Εάν θέλεις κάτι εναλλακτικό, ανέβασε και μοιράσου μαζί μας (όπως κάνουμε αρκετοί εδώ μέσα) τη μουσική σου 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δεν έγραψες τίποτα εναλλακτικό...π@π@ρολογίες έγραψες...Εάν θέλεις κάτι εναλλακτικό, ανέβασε και μοιράσου μαζί μας (όπως κάνουμε αρκετοί εδώ μέσα) τη μουσική σου 8) Αφου δεν αγαπας γιατι να ανεβασω κατι.Δεν θα το αποδεχτεις . Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Αφου δεν αγαπας γιατι να ανεβασω κατι.Δεν θα το αποδεχτεις . Καλά εγώ...δεν είμαι αγαπησιάρης...ο Superfunk και ο Παράγκας είναι...άσε το Νέστορα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Sry παιδια ,νομιζα οτι οι μουσικοι ηταν πιο αποδεκτικοι και ανοιχτομυαλοι. Καλη επιτυχια,δεν εχει νοημα να γραφεις κανεις σε αυτο το φορουμ κατι εναλλακτικο. Ανοιχτόμυαλοι όχι άμυαλοι. Αν είναι να βαφτίζουμε κάθε βλακεία ως κάτι εναλλακτικό μόνο και μόνο για να μην μας κοροιδεύουν (δικαίως) τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Αφου δεν αγαπας γιατι να ανεβασω κατι.Δεν θα το αποδεχτεις . Είσαι θεός, δεν παίζεσαι. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Panoslydios είναι νομίζω αναγκαίο να πούμε σε αυτό το σημείο ότι υπάρχουν περιοχές στον κόσμο και ειδικότερα στην Ελλάδα όπου τα συμπαντικά μουσικά κύματα απορροφούνται από τους πόρους μας καλύτερα. Δεν γνωρίζω αν είδες τα μουσικά βραβεία mad εψές αλλά πιστεύω βαθύτατα ότι το γεωγραφικό σημείο της μάζωξης των προσκεκλημένων αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα τέτοιου μέρους. Επίσης, είναι φανερό ότι τον Χατζηγιάννη τον πολεμάνε τα συμφέροντα ενώ τον Σάκη όχι. ΥΓ Θα μπορούσες ίσως να ανεβάσεις ένα μουσικό σου κομμάτι εμπνευσμένο από την θεωρία σου; Εγώ αγαπάω. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Αφου δεν αγαπας γιατι να ανεβασω κατι.Δεν θα το αποδεχτεις . Αυτό είχα πει κι εγώ στο αφεντικό μου όταν δούλευα σε μια εταιρία που έκανε μετακομίσεις. Με απέλυσε ο μαλάκας. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις