Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Ναι, η Πάρος είναι συμπαντική. Πρόσεξε τον χάρτη από τις μυστικές μελέτες της ΝΑΣΑ. Δηλ.αν ειναι να παμε να παρουμε και ενα τσιγκινο σωβρακακι μαζι,ε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δηλ.αν ειναι να παμε να παρουμε και ενα τσιγκινο σωβρακακι μαζι,ε? Τοίχο τοίχο να πάτε. Αλλιώς ξυλοκαινη και βαζελίνη. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Αυτός ο χάρτης είναι προσωρινός επειδή είναι τώρα ο Παράγκας...μόλις φύγει θα φύγουν και τα σύμβολα 8) ;) Το φαινόμενον Παράγκας φέρει διαταραχές στο συμπαντικό γίγνεσθαι. Η ΝΑΣΑ το έχει και αυτό υπ’ όψιν. Αλλά… ήδη έχω πει πολλά… ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Αλλά… ήδη έχω πει πολλά… +1. Ο χάρτης σβήστηκε. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Εγω για Παρο κινησα μα εκανα λαλακια που νομισα οτι θα βρω λιγη τεχνολογια Το συμπαν συνομωτησε και σε μια παραλια ενας αραπης με cd κι ενα ΟΡΓΑΝΟ μαγεια με κυνηγα σαν πυραυλος και αμα με προλαβει θα τραγουδω με πονο σπιριτουαλ το βραδυ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Ο χάρτης σβήστηκε. Aπό την ΝΑΣΑ? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 @S9F Ωραία. Βάλε δυο κιλά πακέτο, το ένα με τζατζίκι το άλλο με βαλβολίνες κομπλέ. Εγγύηση καλής λειτουργίας έχουν; Ευτυχώς που η κιθάρα μου έχει σήμα για 1023 parsec γιατί αλλιώς κάνει διακοπές και διαμαρτύρoνται για ηχορύπανση στο Hoth. φιλωσ μόλοις τα έστειλα.Φεισικά και έχουν (συμπαντικοκυματική) εγγύηση 2 ετών φωτωσ.Και επειδή φαίνεσαι καλω πεδει αιγραψα γκιφτ για να μην πλαιρωσισ...συμπαντικούς φόρους... ;D Ο χάρτης σβήστηκε. Ωχ ωχ ωχ...Το βλέπω να ρχεται το...labrador. ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 ΚΑι προφανώς εσύ στο μπλα μπλά κι ο μικρός στο πατσά. Φίλως ,τι με πέρασες το σεβάσμιο συμπαντικό φιλόσοφο ,κανάν ιθαγενή μες τη ζέστη ξεβράκωτο να καρφώνει κορασίδες ?Να κολλάω στον ιδρώτα και να με τσιμπάνε οι μύγες? Αυτά είναι άμα πέσει η θερμοκρασία κάτω των 15 c και βλέπουμε. Γι αυτό εξάλλου ανακάλυψα και το Ταντρικό σεχ ,διάβασε και κανά βιβλίο μου ντε . Άσε με τώρα γιατί ξεκουράζω τα τσάρκα μου και όταν θυμώνω πέφτει και ο σέρβερ της ΝΑΣΑ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 . Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Μαλιστα 7 σελιδες post........ θα κανω στροφη το αποφασισα θα τα πουλησω ολα και θα πιασω φλογερες,αυλους και ταμπουρλα απο δερμα Ζευρας γουσταρω θα τραβηξω και τα συμπατικα βλεφαρα ξενων πολιτισμων ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις