Έκτορας Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 1) Wampler Sovereign 2) TC Nova Modulator (ναι,εντάξει,κλέβω, οκ;) 3) Strymon Brigadier / TC Elecronics Nova Repeater (τα λατρεύω και τα 2, οπότε...) και για κουρδιστήρι κάτι για το headstock αφού δεν μπορώ να έχω το pitchblack μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Δυστυχως δεν μενουν πια ουτε για καλωδιο εξτρα. :'( Αυτό ξαναπες το,δυστηχώς και γω μία από τα ίδια. Τι να κάνεις,υπομονή! Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 1. rc booster 2. bb preamp 3. ctc time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 σύμπτωση, μόνο 3 χρησιμοποιώ... (και το κουρδιστήρι) 1. Ibanez WD7 wah 2. Boss DD7 delay 3. MXR Wylde OD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 όχι απαραίτητα τα αγαπημένα μου αλλά θα ήμουν OK με αυτά hall of fame, carbon copy, fuzzface ....απλά και ωραία 8) Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 1. Blackstar HT - Dual 2. RV-7 Hardwire Reverb Digitech 3. Jam Waterfall chorus η το Black label chorus Dunlop (αναλογως τι κιθαρα θα επαιρνα μαζι) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Λοιπον λοιπον! 1.strymon el capistan(εχω το timeline αλλα αφου δεν επιτρεπεται τι να κανουμε βρε παιδι μου??) 2.bogner ecstasy blue 3.jam retro vibe Πιστευω πως θα περασει αρκετοοος καιρος μεχρι να βαρεθω :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 To καταλαβαίνω απόλυτα (κι εδώ μια απ'τα ίδια). Όμως άλλο "αγαπημένο" (που προϋποθέτει συνύπαρξη) κι άλλο "ποθούμενο". Αχ βρε. Μαλλον δεν εχει τυχει να αγαπησεις και να μην εχεις αυτο που θες... ;D For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Από αριστερά προς τα δεξά ,όπως τα βλέπω . Αμπραγιάζ-φρένο-γκάζι Χεχε, άριστο!! ;D ;D :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2013 Από αριστερά προς τα δεξά ,όπως τα βλέπω . Αμπραγιάζ-φρένο-γκάζι inspired!!!! χαχαχαχαχαχα... τέλειο! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση