teolab Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2013 Κατά σειρά, (και στην αλυσίδα...): Planet Waves Chromatic Tuner Boss FDR-1 Vis.Sound Garage Tone Axle Delay ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 TC Ditto looper EHX Holy Grail + CARL MARTIN Red Repeat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Καλημέρα σας, Τα δικά μου αγαπημένα τρία είναι 1) Visual Sound - Route 66 (ποτέ χωρίς αυτό) 2) Τ-Rex - Moller (ένα δεύτερο overdrive με εκπληκτικό boost δεν χάλασε ποτέ κανέναν) 3) Cry Baby - Jimi Hedrix (το αγαπημένο μου κλαψιάρικο μωρό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 1. Radial Bones London dual distortion 2. EHX Memory Man with Hazarai 3. Telegun MSD (δεν το εχω αλλα ελπιζω καποια στιγμη...) For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.crash Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 1. Colorsound Supa Tonebender 2. Electro Harmonix Deluxe Memory Man (το παλιό) ή - αν θεωρείται πετάλι, που δεν... - Roland RE-501 3. MXR dist+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 3. Telegun MSD (δεν το εχω αλλα ελπιζω καποια στιγμη...) ...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Από αριστερά προς τα δεξά ,όπως τα βλέπω . Αμπραγιάζ-φρένο-γκάζι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 ...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D ούτε και εγώ τα 3 που έβαλα... αλλά θα είχα αγοράσει ένα δορυφορικό τηλέφωνο με τα λεφτά που θα μου περίσσευαν... αγοράζοντας μαϊμούδες ξέφυγα από τις μαϊμούδες... 8) bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 ...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D Γίνεται,άμα το έχει δοκιμάσει κάπου και το έχει βάλει στο μάτι. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasink Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2013 1. GARLAND preamp... thanx sottos9 2. LINE6 DL-4 (Kυριως για τη λουπα) 3. MARSHALL shredmaster UK . κτηνωδης vintage ηχος ακομη και κατευθειαν στη καρτα ηχου... επισης αγαπημενο ειναι και το κουρδιστηρι dt10 korg.. χωρις αυτο μαγκες ..δυσκολα ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ !!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση