Haris Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Θυμιζει πολυ τον τροπο που δουλεψαμε ενα απο το κομματια που υπαρχει στον πρωτο δισκο μου, του οποιου η ηχογραφηση εγινε στα Black cave studios λιγο εξω απο το Nashville. Το session ειχε αρκετα γρηγορο flow. To τραγουδι παιχτηκε μια φορα οπως το ειχαν ηδη τα παιδια απο email σε μια εκδοχη που ειχα προετοιμασει στο σπιτι. Μετα τις σημειωσεις τους ξεκινησε το recording το οποιο ολοκληρωθηκε σε καποιες ωρες. Και τη δευτερη μερα ηχογραφηθηκαν τα solos και η φωνη. Thanks for sharing Haris. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 ΤΕΡΑΣ ο Paul.....εχει καταπιει μετρονομο μικρος...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Γάτος ο... γάτος! Στο δεύτερο punch κατάλαβε ότι ένα χτύπημα του πέφτει πάνω στην φωνή. Αυτό θα πει πείρα στο studio 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Χάρη μου έτσι το κάνουν στη Νέα Ορλεάνη (αφού πιάσαμε τις περιοχές)! :D Τα δύο τελευταία (που είναι clinic) νομίζω έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (γι' αυτό τα ανέβασα αν και δεν είναι για όλους). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Χάρη μου έτσι το κάνουν στη Νέα Ορλεάνη (αφού πιάσαμε τις περιοχές)! :D Φίλος (εκεί) ο σωστός τρόπος είναι αυτός ;) 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Κι εγώ που νόμιζα πως θα είχαν να προσφέρουν καμιά νέα στάση :P No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Φίλος (εκεί) ο σωστός τρόπος είναι αυτός ;) 8) Ναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι εκεί (αλλά ο Stanton Moore....). ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Κι εγώ που νόμιζα πως θα είχαν να προσφέρουν καμιά νέα στάση :P Εσύ αρματολέ να πας γονυπετής στον Άγιο Ιωάννη τον Σιδεριανό όταν θα βρεθείς στην Μήλο, να κάνεις καμιά μετάνοια, γιατί σε κόβω να έχεις βουτηχτεί στην αμαρτία ;D @Στράτο: Αυτός είναι τρόπος... Λιγάκι παρακμιακός και οι μπύρες από πίσω (και όχι για ντεκόρ) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 @Στράτο: Αυτός είναι τρόπος... οι μπύρες από πίσω (και όχι για ντεκόρ) ;D I just love the way you talk pal. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση