Astroman Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Hello Earthlings Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του και να μου πει πως μπορώ να συγχρονίσω το tempo ενός synth (στην προκειμένη περίπτωση Roland sh-201) με το tempo ενός computer DAW (όπως το Reaper)? Ο στόχος είναι να μπορώ να παίζω ένα arpeggio απο το synth και το tempo του να είναι συγχρονισμένο με το tempo που θα ορίζω στο DAW. Δυστυχώς το συγκεκριμένο synth δεν έχει lcd screen που να δείχνει το ακριβές tempo που ορίζεις :( Η κάρτα ήχου μου είναι η M-Audio Fast Track Ultra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Manual σελίδα 68. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Astroman Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Μανώλη ευχαριστώ πολύ για την απαντηση...! Θα το τσεκάρω άμεσα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση