Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τι να έγινε ρε παιδί μου αυτός ο Mark King; Σαν το κρασί η μπάντα του κι αυτός γίνονται καλύτεροι με τον χρόνο! Και μην αναρωτηθείτε τι μπάσο παίζει; Οτι και να πιάσει έτσι ακούγεται! Funk this! Απολαύστε όλη τη συναυλία. http://www.youtube.com/watch?v=aQcGfRT4Tt0 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Μαμώ τους περκασιονίστες ο τύπος... ;) (Βασικά από ντράμερ ξεκίνησε!) Είχα να τον δω χρόνια και κατά τύχη το ΣΚ μου έδειξαν κάτι φιλαράκια αυτό: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 O άνθρωπας είναι αλλού! Φοβερό βίντεο. Αλλάζει χορδές με τέτοια άνεση και μιλάει κιόλας τόσο χαλαρά... παρουσιάζει το στούντιο και τα "μυστικά" του και μετά τα χώνει λες και είναι στη σκηνή. Ο άνθρωπος είναι powerhouse performer! Παίζει φοβερά πυκνά και είναι σαν να μην είναι μόνο αυτό που μπορεί να κάνει... γι αυτό παράλληλα τραγουδάει. Multitasking. Πως το κάνουν κάποιοι άνθρωποι βρε παιδί μου; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ε εντάξει. Δεν είναι τυχαία αυτός που είναι. Είναι τέρας της φύσης το άτομο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Είναι τέρας της φύσης το άτομο. Και δεν είναι ανάγκη να μας το θυμίζετε ;D ;D ;D Πριν καιρό ο ντράμερ μας μου είπε: Δεν παίζουμε το Lessons in Love; :o Σκιάχτηκα ;D Ο τύπος δεν πλησιάζεται, ούτε από παίξιμο, ούτε από ήχο. Λατρεύω να τον ακούω, αλλά εκεί βάζω τελεία. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Πριν καιρό ο ντράμερ μας μου είπε: Δεν παίζουμε το Lessons in Love; :o Σκιάχτηκα ;D Είναι τότε που γύρισες ξαφνικά και την έφαγε κατά λάθος επίτηδες με το headstock σου στο κεφάλι; ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Είναι τότε που γύρισες ξαφνικά και την έφαγε κατά λάθος επίτηδες με το headstock σου στο κεφάλι; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όχι δεν κάνω τέτοια (αν και η αλήθεια είναι ότι μέσα στα χρόνια έχω κεντράρει πολλά κεφάλια συνεργατών μου σε live, λόγο... υπερκινητικότητας) ;D Πάντως ο τύπος δεν «παίζεται», αλλά ακόμα και στην περίπτωση του Lessons in Love που είναι από τα «βατά» του κομμάτια (που λέει ο λόγος δηλαδή) είναι σκότωμα για το δεξί χέρι. Έχεις πάθει την τενοντίτιδα σε χρόνο dt ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Πέραν του ότι αν δεν δέσεις δάχτυλο, αναπτύσσεις φουσκάλα ΚΑΙ την σπας μέσα σε ένα κομμάτι... Για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι... http://youtu.be/gt7mtdLha-c When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τι μπαντάρα είν' αυτή. Εξαιρετικός ο νέος ντράμμερ. Μόνο σ' εμένα φάνηκε ότι η φωνή του King έχει μετακινηθεί λίγο προς τη μεσαιομπάσα περιοχή;* Y.Γ. Το Kansas city milkman ήταν είναι και θα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι τους. ;) *Και δεν είναι και πάνω στη νότα 100%; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ωχ χριστουλη μου ;D Παίζει φοβερά πυκνά και είναι σαν να μην είναι μόνο αυτό που μπορεί να κάνει... γι αυτό παράλληλα τραγουδάει. Multitasking. Πως το κάνουν κάποιοι άνθρωποι βρε παιδί μου; .....Δες και εδώ καμώματα ειδικά μετά το δεύτερο λεπτό hXXps://www.youtube.com/watch?v=Z1IuD6F3R5I ;D Πέραν του ότι αν δεν δέσεις δάχτυλο, αναπτύσσεις φουσκάλα ΚΑΙ την σπας μέσα σε ένα κομμάτι... Αποκτούν ανοσία..έχεις πιάσει όποτε χέρι επαγγελματία slaper...καλοήθης όγκος ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση