Guru ez Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ο Παπάζογλου, τώρα που έφυγε ο telegun, ξέρει κανείς πού πήγε; Στην Κύπρο. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Εκτός από αυτούς που είπαν τα παιδιά υπάρχει και το Πνοή και Νύξη http://musicrepair.weebly.com/ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Εκτός από αυτούς που είπαν τα παιδιά υπάρχει και το Πνοή και Νύξη http://musicrepair.weebly.com/ +1 Μόνο καλά λόγια έχω να γράψω για το συγκεκριμένο εργαστήριο,έχοντας μάλιστα αναθέσει πρόσφατα δύσκολη custom εργασία,από την οποία έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Π.Λαμπής με 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 τσεκαρε και το vagabond στην ευαγγελιστρια ;) πολυ καλη δουλεια με λιγα λεφτα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis_Zi Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Προσωπικά επειδή έχω πάει στον Παβέζα και για άλλες δουλειές εκτός από service, δεν θα τον πρότεινα. Αντίθετα από τον Μαυρομουστάκη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση