atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Εμείς οι κομμουνισταί δεν πιστεύουμε σε προέδρους. Μόνο σε επιτροπές. Λένιν κι ένα Steinway για όλους σύντροφοι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τετοια λες και θα μου κανεις να σου χαρισω το δικο μου,εχω ενα του 1972 ορθιο ομως χωρις ουρα..το θες ή δεν ειναι αρκετα φανταχτερο για μερος της Komsomol ? ;D (το εχω δωσει στην αδερφη μου γιατι δεν εχω χωρο και το εχει στολισει με ΤΡΟΜΕΡΑ σεμεδακια , κορνιζες,βαζα με λελουδα και ...μπιμπελο ....και μια φορα το χρονο παιζει το "Ω Ελατο" στην οικογενειακη συγκεντρωση που κανουμε τα Χ/γεννα ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 You had me at "χαρίσω". ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Τετοια λες και θα μου κανεις να σου χαρισω το δικο μου κανένα pickguard Αμερικάνικο έχεις?...γιατί είδες τι πάθαμε με τα κινέζικα :P ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 (το εχω δωσει στην αδερφη μου και το εχει στολισει με ΤΡΟΜΕΡΑ σεμεδακια.... ;D) :o :o :o :o :o :o :o Εχω λιγο ακομα χωρο πριν πεταξω και το κρεβατι μου στο δικο μου home studio ;D Αν σε πληγωνει αυτη η εικονα με τα σεμεδακια μπορω να δεχτω εγω την δωρεα σου...... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Απο την αλλη μπορει να ερθει ο ...Τσιπραλεξης και εχει υποσχεθει οτι θα γεμισουμε λεφτα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια.... οποτε θα παρω μεγαλυτερο σπιτι και θα χωραει το πιανο....οποτε....ασε....θα περιμενω ;D ειδες τελικα πως σε κακομαθαινει ο κομμουνισμος? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Απο την αλλη μπορει να ερθει ο ...Τσιπραλεξης και εχει υποσχεθει οτι θα γεμισουμε λεφτα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια.... οποτε θα παρω μεγαλυτερο σπιτι και θα χωραει το πιανο....οποτε....ασε....θα περιμενω ;D ειδες τελικα πως σε κακομαθαινει ο κομμουνισμος? ;D ;D χαχαχαχαχα ναι εχουμε και δαυτον αλλα δεν τον βλεπω να βγαινει τες πα αδιαφορος μου ειναι ο κυριος με μικρο (κ) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ημαρτον... ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, πλιζ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ημαρτον... ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, πλιζ. Εχεις δικιο μπορεις να διαγραψεις τα posτ μου.............................. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2013 Ευχαριστως αλλα ΠΟΙΟ θεμα ακριβως? Αφου ΔΕΝ υπαρχει θεμα....εκτος κι αν αλλαξουμε τον ΤΙΤΛΟ του σε "για 3η φορα στην ιστορια της η Steinway αλλαζει χερια αλλα εξακολουθει να παραγει τα ιδια πιανα στον ιδιο χωρο"....μια και ουτε ΚΙΝΑ ουτε ΞΕΚΙΝΑ παιζει... ;D in other words ακομα ενα dead thread στο ΝΟΙΖ... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση