george956 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Θαυμασμος! Χιλια μπραβο για το μερακι σου και την εφευρετικοτητα σου μαστορα ! Εννοειται οτι παρακολουθω απο την αρχη... και μου τρεχουνε τα σαλια !!!! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Με εξάρι Αργύρη. Λογικόν! Σωστός για άλλη μια φορά. ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Θαυμασμος! Χιλια μπραβο για το μερακι σου και την εφευρετικοτητα σου μαστορα ! Εννοειται οτι παρακολουθω απο την αρχη... και μου τρεχουνε τα σαλια !!!! Ευχαριστώ George,να είσαι καλά. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Και... Αλλαγή θέματος για να μην βαριόμαστε. Κάθε κιθάρα θέλει και το λουρί της. Κομμένο από δέρμα και με ημερομηνία επάνω την ημέρα που το φονικό τσουνάμι χτύπησε την Ιαπωνία. Βέβαια δεν ξέρω Ιαπωνικά και αυτό το stripe δεν θα είχε φτιαχτεί χωρις την βοήθεια ενός φίλου από την Οσάκα. Η ημερομηνίες που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες είναι αλληλένδετες με τους αυτοκράτορες τους, άρα η 11 Μαρτίου του 2011 στα Γιαπωνέζικα Καντζι είναι ετσι. PS.Τελικά δεν ξέρω αν αυτό το λουρί θα μείνει με αυτήν την κιθάρα, Αφου εχει γινει το αγαπημένο μου. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Περιμενα να τελειωσει το προτζεκτ και μετα να ποσταρω αλλα δεν κρατηθηκα Ε οχι! τι αλλο θα δουμε :o :o Εννοειται πως βλεπω απο την αρχη το θεμα και μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση γιατι ειναι ολα custom..και η ζωνη?? :P Εισαι ενας πολυ καλος τεχνιτης οπως και ολοι οι υπολοιποι εδω στο φορουμ!! Πολλα μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Περιμενα να τελειωσει το προτζεκτ και μετα να ποσταρω αλλα δεν κρατηθηκα Ε οχι! τι αλλο θα δουμε :o :o Εννοειται πως βλεπω απο την αρχη το θεμα και μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση γιατι ειναι ολα custom..και η ζωνη?? :P Εισαι ενας πολυ καλος τεχνιτης οπως και ολοι οι υπολοιποι εδω στο φορουμ!! Πολλα μπράβο! Φίλε όταν είδα το όνομα σου λίγο σκιάχτηκα να σου πω την αλήθεια, αλλά μετά τα καλα σου λόγια ήρθα στα ίσια μου. ;D Ευχαριστώ. ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Το cocolobo ωραιότατο αλλά ευτυχώς που έβαλες ατσάλινα τάστα γιατί στη πρώτη αλλαγή τάστων με τα στριφνα νερα που έχει, ιδιαίτερα στο 14ο και μετά , κινδυνεύεις να πάρεις τη ταστιέρα στο χέρι. Το κελεμπέκι στα dot της ταστιέρας καλό αλλά...θα σκουρήνει πολυ σε λίγο, χάθηκε κανα όστρακο να ταιριάζει με το cocolobo? Το μπράτσο εχει ωραία ισόβενα νερά , η βίδα του truss rod ειναι απο κάτω? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Θαυμασμος! μου τρεχουνε τα σαλια !!!! Αυτα ακριβως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Το cocolobo ωραιότατο αλλά ευτυχώς που έβαλες ατσάλινα τάστα γιατί στη πρώτη αλλαγή τάστων με τα στριφνα νερα που έχει, ιδιαίτερα στο 14ο και μετά , κινδυνεύεις να πάρεις τη ταστιέρα στο χέρι. Το κελεμπέκι στα dot της ταστιέρας καλό αλλά...θα σκουρήνει πολυ σε λίγο, χάθηκε κανα όστρακο να ταιριάζει με το cocolobo? Το μπράτσο εχει ωραία ισόβενα νερά , η βίδα του truss rod ειναι απο κάτω? Σωστά… Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2013 Απολελέ και t(ρ)eleλέ... :) Αν και δεν τρελαίνομαι για τις tele,όπως σου είπε και ο Superfunk,είσαι τρελό μαστόρι...Συγχαρητήρια! "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση