Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Εισαι μαστόρι τρελλο παντως.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Εισαι μαστόρι τρελλο παντως.... :) Χαχαχα ευχαριστώ. Λύνουμε… Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Θέλω να που πείτε πόσοι από εσάς είπατε, Μα τι κάνει ο τρελός ? Περνάμε το κωνικό παξιμάδι μέσα στο καρυδάκι και κολλάμε με διπλή αυτοκόλλητη ταινία όσο γυαλόχαρτο χρειάζεται για να φτάσουμε στην 1’’ και 1/6¨. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Βιδώνουμε την βίδα του ουπατ στο κωνικό παξιμάδι, αφού έχουμε περάσει πρώτα άλλο ένα παξιμάδι σ’αυτην. Καλό θα είναι το παξιμάδι αυτό να είναι αυτασφαλιζώμενο, εγώ εδώ χρησιμοποίησα ένα κανονικό παξιμάδι και στο σπείρωμα έχω βάλει Loctite. Το Loctite είναι ένα υλικό που το βάζουμε στα σπειρώματα για να μην ξεβιδώνουν. Κόβουμε το κεφάλι της βίδας… Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Έβαλα το ΄ειδικό εργαλείο΄στο κάθετο δράπανο και ένα κομμάτι ξύλο στην επιθυμητή απόσταση από αυτό. Εβαλα μπροστά το δράπανο και έσπρωξα το headstock μέσα με αργή και σταθερή κίνηση. Σημείωση εδώ φαίνεται πόσο σημαντικό είναι το δράπανο να έχει αυτόματη σκανδάλη και κλείδωμα αυτής για να μπορούμε να έχουμε και τα δυο χέρια μας ελευθέρα σε τέτοιες καταστάσεις. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 ΚΑΙ... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Full custom και μου αρέσει μπράβο φίλε μου Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Θαυμάζω το μεράκι σου και την εφευρετικότητά σου φίλε μου. Εύγε κι από 'μένα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 εφευρετικότητά +1 Η πιο σωστή λέξη Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2013 ΚΑΙ... χολυ σhιτ! 8) 8) 8) γλύκισμα! την ταστιέρα νομίζω οτι θέλω να την δαγκώσω! ;D edit-> αμα της έδινες κι ενα 7.25" radius... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση