SPYROID Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Και για τους μανιακούς του “φτιάχνω τα εργαλεία μου μόνος μου”, ευτυχώς δεν είμαι τέτοιος τύπος, ναι μας επησες. Μονο ρουτερ ιδιωκατασκευη δεν μας εχεις πεταξει ακομα For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 επι Leo,το 1963 βγηκε η round lam ταστιερα και μη φοβασαι και round lam maple necks εβγαζαν... ;D Χαχα, εντάξει λοιπόν. ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 ναι μας επησες. Μονο ρουτερ ιδιωκατασκευη δεν μας εχεις πεταξει ακομα Δεν φταίω εγώ, αυτα τα φαρμακα με τα γενόσημα φταίνε. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θα με αφήσετε όμως να την κάνω white blond… Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο θα στο επιβάλουμε. ;) Αρκει να μην την κανεις relic. Δε λυπασαι τον κόπο σου να την φτιάξεις? :-\ Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θα με αφήσετε όμως να την κάνω white blond… σ΄αγαπώ... :-* wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ flame όμως ρε φίλος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο θα στο επιβάλουμε. ;) Αρκει να μην την κανεις relic. Δε λυπασαι τον κόπο σου να την φτιάξεις? :-\ Αυτές οι κιθάρες η σου αρέσουν ή όχι, μετά από τόσες καλογυαλισμένες κιθάρες πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και για μια relic. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 σ΄αγαπώ... :-* Και εγω την αγαπώ οπως και τα 6.000$ που ζητάει το custom shop της Fender ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ flame όμως ρε φίλος... Αυτό είναι καλό ή κακό? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση