HellFire Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Καλοκαιράκι και επειδή δεν είμαστε για πολλά λόγο ζεστής και διαθέσεις για μπανάκια παρουσιάζω ένα light project. Το spaghetti profiler tool, κάνει την δουλεία του μια χαρά και άμα πεινάσεις, το ρίχνεις στην κατσαρόλα με το ζεστό νερό και τρως και μια μίνι μακαρονάδα. 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 τί έκανε το άτομο... :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Για μένα τον αδαή παρατηρητή...τι έκανε το άτομο τελικά; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Για μένα τον αδαή παρατηρητή...τι έκανε το άτομο τελικά; Χρησιμοποίησε μακαρόνια για να μπορέσει να αντιγράψει το profile του λαιμού της κιθάρας. Τώρα πώς και πού θα μεταφέρει το profile αυτό, για να του είναι χρήσιμο για μελλοντική κατασκευή (ή αν θα ρίξει το ζυμαρικό στην κατσαρόλα, το λάδι στο τηγάνι και την παρμεζάνα στον τρίφτη), περιμένουμε να μας το αποκαλύψει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Διάβασα όλο το θέμα. Ως απλά κάτοχος παλιότερα μιας strat highway και μιας tele black gold. Συγχαρητήρια στον OP και εν συνεχεία στους υπόλοιπους DIY. Ειλικρινά, η μαστοριά σας και η γνώση σας..... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ Κώστα και Έκτορα. Βασικά Κώστα το εργαλείο κάνει αυτό που είπε ο Έκτορας, αν θες να αντιγράψεις ένα μπράτσο οι βασικές μέτρησης που θες είναι το προφίλ του μπράτσου σε τουλάχιστον δυο σημεία, εμένα μου αρέσει να παίρνω τρεις μετρήσεις ,π.χ. στο 1ο στο 7ο και στο 12ο τάστο, μετά παίρνουμε το πάχος του μπράτσου σε αυτά τα τάστα , και τέλος μετράμε το Nut και το Heel. Mε αυτές τις μετρήσεις μπορείς να αντιγράψεις οποίο μπράτσο θες. Ετσι ξεπατίκωσα το μπράτσο της Baja που φτιάχνω εδώ, τις μετρήσεις τις έκανε έναw φίλος από Αμερική και μου τις έστειλε με mail. Άρα, πάει ο Κώστας στο σπίτι του Έκτορα ο ποιος τυγχάνει να εχει μια Eric Johnson και ο Κώστας ξετρελαίνεται με το μπράτσο της κιθάρας, τι κάνει???? Πετάγεται στην κουζίνα του Έκτορα και… :D :D 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως, αν έρθει ένας σπίτι μου, και καθώς παίζει την κιθάρα με ρωτήσει: "Μακαρόνια έχεις...; " θα σκεφτώ ότι έχει καμιά βδομάδα να φάει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Από τα επικότερα threads.. εγκυκλοπαίδεια κανονικά... Να σε ρωτήσω ρε HellFire... κανά άλλο χόμπυ έχεις ? Να ξέρουμε τι να περιμένουμε δηλαδή! ;D Συγχαρητήρια και μπράβο για το μεράκι σου! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως, αν έρθει ένας σπίτι μου, και καθώς παίζει την κιθάρα με ρωτήσει: "Μακαρόνια έχεις...; " θα σκεφτώ ότι έχει καμιά βδομάδα να φάει... ;D ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2013 Από τα επικότερα threads.. εγκυκλοπαίδεια κανονικά... Να σε ρωτήσω ρε HellFire... κανά άλλο χόμπυ έχεις ? Να ξέρουμε τι να περιμένουμε δηλαδή! ;D Συγχαρητήρια και μπράβο για το μεράκι σου! Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλα και μιας και είπες χόμπυ. Ξέρεις γιατί ο Φρόντο στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών είχε τέτοιο κόλλημα με το δακτυλίδι? Γιατί ήταν το Χόμπυ(τ). ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση