ratman Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 τι ακριβός κάνει αυτό ? λειαίνει τα τάστα από πάνω ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 τι ακριβός κάνει αυτό ? λειαίνει τα τάστα από πάνω ? τα δείνει στρόγγυλο σχήμα μετά από κάποιο πλανιάρισμα των τάστων(γιατί με το πλανιάρισμα γίνονται επίπεδα) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 τα δείνει στρόγγυλο σχήμα μετά από κάποιο πλανιάρισμα των τάστων(γιατί με το πλανιάρισμα γίνονται επίπεδα) κατάλαβα καλή πατέντα !!!! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2013 κατάλαβα καλή πατέντα !!!! Δες αυτό και προχώρα το εκεί στα δεξιά που λέει 09 level frets κτλ θα δεις πως είναι μετά το πλανιάρισμα και πριν το crowning (επίπεδα) http://leadingtoneseattle.com/wordpress/2013/01/1973-telecaster-refret/08-leveling-new-frets/ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wremir Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Εγώ το σκέφτομαι έτσι:μετά το πλανιάρισμα βάφω πάλι τα ταστα με ένα μαρκαδόρο ,και τα λιμάρω έτσι ώστε στην κορυφή να μείνει μια στενή γραμμούλα ... να ξέρω ότι δεν τα τρώω προς τα κάτω. το γκρι θα είναι γυαλόχαρτο η πατέντα με λίμες...Αν το καταφέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wremir Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 τώρα βρήκα το χρόνο , και ειδα όλη τη τη δημοσίευσή... Είσαι φοβερός!!! Μπράβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Εγώ το σκέφτομαι έτσι:μετά το πλανιάρισμα βάφω πάλι τα ταστα με ένα μαρκαδόρο ,και τα λιμάρω έτσι ώστε στην κορυφή να μείνει μια στενή γραμμούλα ... να ξέρω ότι δεν τα τρώω προς τα κάτω. το γκρι θα είναι γυαλόχαρτο η πατέντα με λίμες...Αν το καταφέρω... Κατι σαν και αυτό: http://www.ebay.com/itm/Bevel-Diamond-Fret-File-Fret-Crowning-File-400-Grit-all-in-one-fret-file-/121138642333 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wremir Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 σχεδόν έτσι...Αυτό είναι εύκολο .Θα ήθελα λίγο πιο στρογγυλό σχήμα. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν τυχερός , 2 κιθαρες έκανα refret και δεν λιμάρισα τίποτα έβαλα χορδές για να δοκιμάσω , και κατέβηκα E1-1.5mm E6-2mm και είναι πιο πολύ από τι περίμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Εγώ μέχρι τώρα ήμουν τυχερός , 2 κιθαρες έκανα refret και δεν λιμάρισα τίποτα έβαλα χορδές για να δοκιμάσω , και κατέβηκα E1-1.5mm E6-2mm και είναι πιο πολύ από τι περίμενα... Ωραίος 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Ειναι Corian. Με τετοιο ειχα φτιαξει nut καποτε For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση