HellFire Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Κούκλα!! Καλή ήταν και έτσι αλλά πιστεύω ότι με το burst είναι καλύτερη. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Busrt με τι τεχνική έκανες γιατί με ενδιαφέρει πολύ Με spray? ή με ανιλίνες και πανάκια? Είναι με αερογράφο. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Αερογράφο?? :-[ Ζηλεύω... στο γκαράζ μας απαγορεύονται τα πολύ πτητικά αέρια (πλην του οινοπνέυματος της γομολάκας...) οπότε θα το παλέψω με άλλη τεχνική πρώτα σε σκραπ και μετά πάνω στο όργανο. μιλάω για την παρακάτω... την είχα στις αγγελίες για να πάρω το δράπανο, αλλά βλέπω να την κρατάω τελικά και να της αλλάζω τα φώτα! Λέω να σκάψω για tv jones classics και να κοτσάρω και κανα bigsby να γίνει Gretsch-o-τέλε! (H να την κάνω sunburst και να βάλω έναν humbucker στη νεκ θέση, θα δείξει) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Καλή ήταν και έτσι αλλά πιστεύω ότι με το burst είναι καλύτερη. Τη προτιμούσα χωρις burst, η διαφορα στο χρωμα που ειναι πιο ανοικτο πριν ειναι πραγματική ή φταίει η camera? Στη πορτοκαλι μου tele εχω κανει ενα ελαφρύ burst με πανάκια και παραπάνω χρώμα αλλά δεν ειναι τοσο επιτυχημενο σαν το spray Ωραίο και το ξύλινο κάλυμα του νεκ μαγνήτη, με τα πολλά χρώματα αγιογραφίας έχει πάρει το look εικόνας ! Αργύρη πολύ χοντρό φαίνεται το καπάκι της δικής σου, φυσικά και να τη κρατήσεις! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Έγινε το burst και ενα γρήγορο mock up. Enjoy. Είναι πολύ όμορφη μπράβο για άλλη μια φορά :D Το καπάκι επίσης πολύ καλό,αλλά αν έφτιαχνες ένα μετταλικό για δοκιμή? Όχι πως δεν μου αρέσει το ξύλινο απλά μήπως πάει ζευγάρι με την γέφυρα,από αυτή την άποψη το λέω. Μην ξεχάσεις να μας δείξεις τα diy εργαλεία(δεν το ξέχασα ;D) Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα, θα ψήσω τον πατέρα μου να το φτιάξουμε (να το φτιάξει δηλαδή ;D)!!! Σε ευχαριστώ πολύ! :D Και δε χρειάζονται βιασύνες. Όποτε ευκαιρήσεις. :) Αν ασχολιθείς με κυκλώματα και χρειαστείς και δεν ευκαιρεί ο πατέρας σου κάτι εδώ είμαστε (για πεταλάκια γιατί ενισχυτές δεν έχω πιάσει) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 επισης υπαρχει καποιο λαθος στο binding κατω αριστερα,ή ετσι φαινεται απο τη φωτο? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραίο και το χρώμα, vintage! 8) Αν ασχολιθείς με κυκλώματα και χρειαστείς και δεν ευκαιρεί ο πατέρας σου κάτι εδώ είμαστε (για πεταλάκια γιατί ενισχυτές δεν έχω πιάσει) Να 'σαι καλά Βασίλη! Αυτό το διάστημα, μέχρι τέλη Αυγούστου, είμαι Θεσσαλονίκη οπότε μπορούμε να τα πούμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραίο και το χρώμα, vintage! 8) Να 'σαι καλά Βασίλη! Αυτό το διάστημα, μέχρι τέλη Αυγούστου, είμαι Θεσσαλονίκη οπότε μπορούμε να τα πούμε. :) Όποτε θέλεις αρκεί να είμαι ελεύθερος γιατί έχουμε λίγο περίεργα και ασταθή ωράρια :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 τι ακριβός είναι αυτό ? αν μπορείς στείλε το κύκλωμα.... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 επισης υπαρχει καποιο λαθος στο binding κατω αριστερα,ή ετσι φαινεται απο τη φωτο? Δεν πρέπει να είναι το binding αλλά το σώμα έχει flat κόψιμο για το jack plate..... μάλλον. To χρώμα είναι καταπληκτικό (όπρα και άμπερ τελικά; ) και το burst απλά ιδανικό έτσι καφέ,ελαφρύ γλυκό με ολίγη που είναι. Το F-hole είναι απόλυτα σωστά τοποθετημένο αλλά ίσως να το θελα ένα κλικ πιο πίσω αλλά σιγά τα ωά. Κάνε μου μια χάρη αν θες γιατί το είδα από τότε που δειξες στο χέρι την το μπράτσο και είμαι και υστερικός. Πέρνα κάπως και με κάτι την αρχή/γωνία της ταστιέρας που ναι ξανθή να σκουρήνει γιατί μου βγάζει κάτι από άσπρη τούφα Παναγιωταρέα/Κούβελα και με πιάνουν τα ψυχοσωματικά μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση