mousikos tou dromou Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 θελω να μαθω αν ειναι αμερικανικα η κινεζικα και ποιος τα πουλα στην ελλαδα και ποσο κανουν και αν τα δουλεψε καποιος και ειναι ευχαριστημενος ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Είναι κινέζικα, τα φέρνει ο Στόλλας στην Πάτρα αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις (ή να τα βρεις σε στοκ αν είσαι τυχερός) από σχεδόν οποιοδήποτε μουσικοντραμομάγαζο - π.χ. το Drumstore. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά γενικά έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές και ο βετεράνος ντράμερ, Νίκος Τσάβαλος (Mike Dotson Trio), μου είχε πει ότι έχει ένα σετ και είναι κατενθουσιασμένος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikos tou dromou Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Είναι κινέζικα, τα φέρνει ο Στόλλας στην Πάτρα αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις (ή να τα βρεις σε στοκ αν είσαι τυχερός) από σχεδόν οποιοδήποτε μουσικοντραμομάγαζο - π.χ. το Drumstore. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά γενικά έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές και ο βετεράνος ντράμερ, Νίκος Τσάβαλος (Mike Dotson Trio), μου είχε πει ότι έχει ένα σετ και είναι κατενθουσιασμένος. ta catalina ειναι κινεζικα και αμερικανικα ή μονο κινεζικα? επειδη τα εχω δει να κυκλοφορουν να κυκλοφορουν καναδα και αμερικη παρα πολύ ειναι τα ιδια νε αυτα που ειναι στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Η Gretsch είναι αμερικάνικη εταιρεία αλλά τα Catalina κατασκευάζονται στην Κίνα. Και ναι, αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι τα ίδια μ' αυτά που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ο, επίσης καταπληκτικός, Σωτ. Ντούβας (από Πάτρα) παίζει μ' αυτά τα τύμπανα. Φτηνά και καλά τύμπανα. Γεμάτος ήχος. Ό,τι πρέπει για jazz/funk/fusion φάση. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση