ThePilgrim Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Αυτές εδώ έχουν καλά specs αλλά με τα import charges :'( :'( http://www.ebay.com/itm/Halo-Custom-Guitars-Salvus-Baritone-7-String-Electric-Seymour-Duncan-Blackouts-/321150771610?pt=Guitar&hash=item4ac613e19a scale length 27'' :D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Μάλλον θα πάρω καμία φτηνιαρικη να κάνω ότι θέλω και να μην με πονάει ... Να στε καλα παιδιά ... Άνα γειά σου,εγώ έχω την πρώτη μου κιθάρα(ibanez grx 70) σε άλλο κούρδισμα και την έχω για πειράματα(scalloped). Άμα την έδεινα τι θα καταλάβαινα? Γιατί δεν τσιμπάς μια από τις αγγελίες? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2013 Αυτές εδώ έχουν καλά specs αλλά με τα import charges :'( :'( http://www.ebay.com/itm/Halo-Custom-Guitars-Salvus-Baritone-7-String-Electric-Seymour-Duncan-Blackouts-/321150771610?pt=Guitar&hash=item4ac613e19a scale length 27'' :D Βασικά για τις halo τι άποψη έχετε ; Ενα παιδι εχει αυτήν http://www.guitar-museum.com/guitar-78978-Halo-Guitars-BH-7-TBK Και μου την πουλάει . Αν κλείδωσω το τρεμολο τι λέτε ; Σκέφτομαι και την μετάπωλητικη αξια. Δεν ξέρω αλλά αυτή η τζακσον η έστω μια ιμπι 7χορδη θα είναι πιο προσεγμένες πιστεύω . Αλλά δεν έχω ποιασει ποτέ halo για να είμαι και σίγουρος . Επίσης ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να εχει σε στοκ την Jackson js22 που παρεθεσα πιο πάνω γιατι αν και εψαξα αρκετά δεν κατάφερα να την βρω στην Ελλάδα ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Φιλε Αρη καλησπέρα! Θα μοιραστω εν συντομια τις εμπειριες μου μαζι σου σχετικα με floyd,χαμηλα κουρδισματα, 7χορδες και 8χορδες. Γενικα ημουν οπαδος των floyd rose αλλα οταν αρχισα να πειραματιζομαι με κουρδισματα μου εσπασαν τα νευρα. Τα μπλοκαρα ολα ειτε με ξυλινο τακο στην jackson ειτε με tremolno στην Ibanez. Σημ: στην ibanez σε καποια μοντελα δεν βολευει η τοποθετηση τακου/ξυλου οποτε οπως ειπαν και οι παραπανω αν θες να αλλαξεις κουρδισματα η λυση του να το μπλοκαρεις ειναι μονοδρομος. 7-8 χορδες: 1. Δεν παιζει ρολο η κλιμακα τοσο πολυ, δηλαδη δεν θα δεις τρομερει διαφορα απο 25,5 σε 27. Θα ελεγα να μην σε απασχολει προς το παρον. επισης το παχος των χορδων παιζει τον κυριοτερο ρολο. 2. Δεν θα προτινα floyd, οχι γιατι ειναι κακα, αλλα δεν με βολευουν..ειλικρινα βαριεμαι να αλλαζω χορδες σε floyd. αν εσυ την παλευεις ολα οκ. 3. Οχι φτηνο μοντελο. εχεις ηδη καλες κιθαρες οι φτηνες δεν παν να ειναι value for money με το που θα τις πιασεις στα χερια σου θα ξενερωσεις. Επισης απευθειας θα χρειαστεις λεφτα για μαγνητες/ floyd rose κριμα ειναι..στις αγγελιες βγαινουν συχνα πυκνα κατι hellraiser σε παρα πολυ καλες τιμες. 4. Ειναι αλλα οργανα. τι εννοω, δεν ειναι σαν τις 6χορδες κιθαρες, θελουν μελετη και υπομονη. Θα σου παρει καιρο μεχρι να τις συνηθισεις. Ειδικα αν πχ παρεις μια 8χορδη θα συναντησεις προβληματα απτην μεταβαση στις 8 και μετα παλι στις 6 χορδες. Εχω καταληξει να παιζω καθε μερα εναλλαξ με 6χορδη και 8χορδη για να τις συνηθησω και να μπορω να παιξω και στις 2 οτι ωρα χρειαστει. Σημ: δεν λεω οτι ειναι αδυνατο να παιξεις λεω οτι ειναι δυσκολο. Επισης αν μπεις σε καποια μπαντα και χρησιμοποιεις μονιμα 7 ή 8αρα τοτε τις 6αρες θα της φαει η σκονη..(προσωπικη πειρα) 5. Δεν σου δινουν κουρδισματα τυπου D, D# κλπ δηλαδη καποια ριφφ δεν παιζονται απλα και μονο εχοντας την νοτα Ντο στο πρωτο ταστο της 7ης χορδης αρα παλι θα χρειαστει να αλλαξεις κουρδισμα, αρα παλι δεν θα σε βολευει το floyd... Οι λυσεις που εχω καταληξει μετα απο καιρο: 1. Βαλω σετ χορδες που ανταποκρινονται σε διαφορα κουρδισματα: πχ σε λες πωλ εχω 10-52 για να παιζω μπαλα απο Ε εως D standard και την εχω σεταρει σε D# - οταν δεν παιζω την επαναφερω εκει 2. Εχω κουρδισει σε B standard μια jackson 25,5 με χορδες 11-56 υπαρχουν και πιο χοντρα σετ αν θες. την εχω καβατζα για να πηγαινω μεχρι C ή και C#. Προσοχη μπορει οι πιο χοντρες χορδες να μην χωρανε στα κλειδια. νομιζω οτι μεχρι 0,60 εισαι κομπλε Δηλαδη με λιγα λογια επιλεγω σετ χορδων "μπαλαντερ" αν μπορω να το πω ετσι, σεταρω την κιθαρα στο ενδιαμεσο κουρδισμα και αλλαζω οποτε χρειαστει. Φυσικα αυτο δεν δουλευει σε κιθαρα με floyd. Τελος υπαρχει και η λυση του καπο ταστο.. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Φιλε Αρη καλησπέρα! Θα μοιραστω εν συντομια τις εμπειριες μου μαζι σου σχετικα με floyd,χαμηλα κουρδισματα, 7χορδες και 8χορδες. Γενικα ημουν οπαδος των floyd rose αλλα οταν αρχισα να πειραματιζομαι με κουρδισματα μου εσπασαν τα νευρα. Τα μπλοκαρα ολα ειτε με ξυλινο τακο στην jackson ειτε με tremolno στην Ibanez. Σημ: στην ibanez σε καποια μοντελα δεν βολευει η τοποθετηση τακου/ξυλου οποτε οπως ειπαν και οι παραπανω αν θες να αλλαξεις κουρδισματα η λυση του να το μπλοκαρεις ειναι μονοδρομος. 7-8 χορδες: 1. Δεν παιζει ρολο η κλιμακα τοσο πολυ, δηλαδη δεν θα δεις τρομερει διαφορα απο 25,5 σε 27. Θα ελεγα να μην σε απασχολει προς το παρον. επισης το παχος των χορδων παιζει τον κυριοτερο ρολο. 2. Δεν θα προτινα floyd, οχι γιατι ειναι κακα, αλλα δεν με βολευουν..ειλικρινα βαριεμαι να αλλαζω χορδες σε floyd. αν εσυ την παλευεις ολα οκ. 3. Οχι φτηνο μοντελο. εχεις ηδη καλες κιθαρες οι φτηνες δεν παν να ειναι value for money με το που θα τις πιασεις στα χερια σου θα ξενερωσεις. Επισης απευθειας θα χρειαστεις λεφτα για μαγνητες/ floyd rose κριμα ειναι..στις αγγελιες βγαινουν συχνα πυκνα κατι hellraiser σε παρα πολυ καλες τιμες. 4. Ειναι αλλα οργανα. τι εννοω, δεν ειναι σαν τις 6χορδες κιθαρες, θελουν μελετη και υπομονη. Θα σου παρει καιρο μεχρι να τις συνηθισεις. Ειδικα αν πχ παρεις μια 8χορδη θα συναντησεις προβληματα απτην μεταβαση στις 8 και μετα παλι στις 6 χορδες. Εχω καταληξει να παιζω καθε μερα εναλλαξ με 6χορδη και 8χορδη για να τις συνηθησω και να μπορω να παιξω και στις 2 οτι ωρα χρειαστει. Σημ: δεν λεω οτι ειναι αδυνατο να παιξεις λεω οτι ειναι δυσκολο. Επισης αν μπεις σε καποια μπαντα και χρησιμοποιεις μονιμα 7 ή 8αρα τοτε τις 6αρες θα της φαει η σκονη..(προσωπικη πειρα) 5. Δεν σου δινουν κουρδισματα τυπου D, D# κλπ δηλαδη καποια ριφφ δεν παιζονται απλα και μονο εχοντας την νοτα Ντο στο πρωτο ταστο της 7ης χορδης αρα παλι θα χρειαστει να αλλαξεις κουρδισμα, αρα παλι δεν θα σε βολευει το floyd... Οι λυσεις που εχω καταληξει μετα απο καιρο: 1. Βαλω σετ χορδες που ανταποκρινονται σε διαφορα κουρδισματα: πχ σε λες πωλ εχω 10-52 για να παιζω μπαλα απο Ε εως D standard και την εχω σεταρει σε D# - οταν δεν παιζω την επαναφερω εκει 2. Εχω κουρδισει σε B standard μια jackson 25,5 με χορδες 11-56 υπαρχουν και πιο χοντρα σετ αν θες. την εχω καβατζα για να πηγαινω μεχρι C ή και C#. Προσοχη μπορει οι πιο χοντρες χορδες να μην χωρανε στα κλειδια. νομιζω οτι μεχρι 0,60 εισαι κομπλε Δηλαδη με λιγα λογια επιλεγω σετ χορδων "μπαλαντερ" αν μπορω να το πω ετσι, σεταρω την κιθαρα στο ενδιαμεσο κουρδισμα και αλλαζω οποτε χρειαστει. Φυσικα αυτο δεν δουλευει σε κιθαρα με floyd. Τελος υπαρχει και η λυση του καπο ταστο.. Σε ευχαριστω για την αναλυση ρε παιχτη... Εισαι ο Μιλτος ο γνωστος ? χε χε Βασικα ξερεις τι ? Ειχα δοκιμασει την hellraiser την 7χορδη αλλα το μανικι δεν με βολεψε καθολου μα καθολου... Ειναι ολοκληρο κουπι... Λιγο περισσοτερο με βολευε η ibanez σε αυτο... Που παλι ειναι κουπι αλλα τουλαχιστον ειναι λεπτο απο πισω που εν τω μεταξυ δεν με βολευουν οι 6χορδες οι ιμπανεζ , αλλα σε 7χορδες καπως καλυτερα ειναι... Τελος παντω θα τσιμπισω μια 7χορδη να δω τι παιζει... Βεβαια πριν θα περασω και απο τον schecter να δω και μια βαρυτονη 6αρα μπας και βολευει καλυτερα... Να ειστε καλα ολοι παιδια για την βοηθεια... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Αυτο που ξεκιναει το θεμα για tremolo block και καταληγει σε αγορα 7χορδης,μονο εσυ ρε Αρη μπορεις να το καταφερεις!!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Αρη,εισαι ανθρωπος με hi end εργαλεια (κιθαρες -ενισχυτες) νομιζω οτι η επιλογη μια φθηνης 7χορδης δεν σου ταιριαζει.(ξερω οτι με βριζεις τωρα). Απο porche σε lada;;;;; Δεν λεει.. Δεν θελω να προσβαλω κανεναν που εχει φθηνο οργανο,εαν ειναι δυνατον!!!να μην παρεξηγηθω.. Αλλα οταν παιζεις χρονια με ακριβο gear ειναι λιγο καπως να πεσεις κατηγορια,δηλαδη ξανα απο την αρχη..... εαν ξεκινουσες τωρα θα ελεγα οκ. Μαζεψε χρημα και παρε οργανο το οποιο θα σου μεινει και θα παιζει σωστα!! Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Εμένα θα μου πείτε σας παρακαλώ που θα βρω λεφτά γι' αυτό το ταπεινό κιθαρόνι; http://www.promusictools.com/esp-horizon-fr7-bk.html Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Εμένα θα μου πείτε σας παρακαλώ που θα βρω λεφτά γι' αυτό το ταπεινό κιθαρόνι; http://www.gazzetta.gr/plus/article/520748/kyvernisi-protrepei-se-anerges-na-ginoyn-striptizez ...δεν είναι μόνο για άνεργες ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2013 Ναι ειμαι ο γνωστός! :P Συμφωνω με τον Sotos9, δεν ειναι θεμα "σνομπαρουμε τα φτηνα οργανα" - καθε αλλο - απλα αν παρεις κατι φτηνο, λογω της χαμηλης ποιοτητας θα ξενερωσεις, ειτε αυτο αφορα την κακη ταστοδουλεια, ειτε τον μετριο μαγνητη κλπ κλπ και αυτοματα θα ριξεις και αλλα λεφτα... Οσο για το περιπατο που πηγε το θεμα, ενταξει συμβαινουν αυτα! Προτεινω παντως να σκεφτεις τι ακριβως ψαχνεις σε μια κιθαρα. Εννοω, αλλο κουρδισμα? παραπανω νότες? και να σκεφτεις αν στα παρεχουν αυτα οι κιθαρες που εχεις. Γιατι πχ με ενα B standard κουρδισμα εχεις μια 7χορδη χωρις την Μι καντινι (ενταξει και την σολ κουρδισμενη σε ΦΑ# - μην κολησουμε εκει) αυτο μπορεις να το κανεις δοκιμαστικα για να δεις τελικα ποσο χρειαζεσαι την 7χορδη. και με ενα καπο στο 5 την φερνεις σε Ε stantard κουρδισμα.. γιατι στο μυαλο μας ολα φανταζουν τελεια, στην πραξη γ@μιουνται τα πραγματα.. και για το τελευταιο κλεινω με ενα παραδειγμα: Αγορασα την 8χορδη, σκεφτομαι "γ@μω θα ειναι, θα την κανω 7χορδη με ενα καντινι επιπλεον - δηλαδη κουρδισμα Β E A D G B E B - και θα δημιουργησω νεους ηχους, θ αλλαξω την ιστορια της κιθαρας ;D ;D ;Dκλπ κλπ" ε το εκανα βαζοντας μια 8αρα για σι και δεν μπορουσα να παιξω ουτε το smoke on the water (που λεει ο λογος).. ;D ;D ;D All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση