fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Να την πάρω ρε παιδιά τη μαιμού 175? τί λέτε! Εγώ πάντως δεν θα την έπαιρνα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Πού είναι ο fleamail? Αυτός δεν είναι που ξέρει από κινέζικα κιθαρόνια; Νομίζω σκέφτεσαι τον faltsoo When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
microvios Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Ορθόν. Ούτε και εγώ. Όταν υπάρχουν απίθανες και πέρα για πέρα τίμιες Ibanez (ακόμα και Cort ή Samick) με λίγο περισσότερα χρήματα, μάλλον χαζό είναι να πάρει κανείς μιά μαιμού απλά γιατί μοιάζει με gib ή fend. Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες αλλά δε τελειώνουμε ποτέ με αυτό. Τουλάχιστον του Τρίμη είναι ευγενικοί οι άνθρωποι και μιλάνε και τη γλώσα καλά. Δέστε πάντως και αυτό που έχει ειδιαφερον http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.0 It ain't over till it's over. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Νομίζω σκέφτεσαι τον faltsoo ναι έχεις δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες Μην το λες. Η Cort και η Samick (συνήθως) φτιάχνουν Ibanez & σια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για φθηνή, κινέζικη και όμορφη Les Paul δεν χρειάζεται να πάει πολύ μακριά http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl_450_plus_cb.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl_450_plus_vb.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Ορθόν. Ούτε και εγώ. Όταν υπάρχουν απίθανες και πέρα για πέρα τίμιες Ibanez (ακόμα και Cort ή Samick) με λίγο περισσότερα χρήματα, μάλλον χαζό είναι να πάρει κανείς μιά μαιμού απλά γιατί μοιάζει με gib ή fend. Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες αλλά δε τελειώνουμε ποτέ με αυτό. Τουλάχιστον του Τρίμη είναι ευγενικοί οι άνθρωποι και μιλάνε και τη γλώσα καλά. Δέστε πάντως και αυτό που έχει ειδιαφερον http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.0 Δεν σε συμφερει απο καμια αποψη εκτος και αν θες καμια ποζεροκατασκευη οπως η κιθαρα πχ που βλεπεις στο προφιλ μου...ακρυλικo χρωματιστο σωμα strat και scalloped ταστιερα ;D.Την πηρα απο tradetang και μετα απο setup και αλλαγη μαγνητων παιζει μια χαρα αλλα πχ μου εστειλαν διαφορετικό χρωμα απο οτι ζητησα και ημουν στο live chat καμια ωρα μεχρι να καταλαβουν τι εστι scalloped κτλ κτλ κτλ.Στην κυριολεξια κανεις το σταυρο σου για το τι(και αν) θα παραλαβεις απο τετοια site :P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
microvios Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Στην κυριολεξια κανεις το σταυρο σου για το τι(και αν) θα παραλαβεις απο τετοια site :P. γιαυτό, μάλλον, καλύτερα μακρυά. It ain't over till it's over. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά καλά τα λέτε για φεντερογκιψονοειδη...αυτές που έβαλα είναι prs...η επιτομή στο φινίρισμα...Δεν παίζουν φθηνά μοντέλα. Ακόμα και οι se είναι διαφορετικές από τις usa www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά καλά τα λέτε για φεντερογκιψονοειδη...αυτές που έβαλα είναι prs...η επιτομή στο φινίρισμα...Δεν παίζουν φθηνά μοντέλα. Ακόμα και οι se είναι διαφορετικές από τις usa Νομιζω οτι σε πιανω...σκεφτεσαι γιατι να μη παρω την ιμιτασιον prs που δειχνει σαν την αμερικανικη να κανω αργοτερα και τις μοντες που θελω(ηλεκτρικα nut κλειδια) και να την φτιαξω μουρατη κιθαρα που θα παιζει, με ελαχιστο κοστος. Σαν σκεψη ειναι καλη αν δεν σε πειραζει οτι τα συγκεκριμενα site δεν προσφερουν εγγυησεις.Πχ μπορει να σου ερθει αλλο χρωμα, μπορει να εχει μικροραγισματα σε καποια σημεια η να σου ερθει οπως η φωτό...ειναι τζογος.Αν το επιχειρησεις παντως αγορασε παντα in-stock προιοντα και απο πωλητη με το υψηλοτερο feedback οπωσδηποτε αφου μιλησεις μαζι του στο live chat.Προσεξε επισης τον τροπο αποστολης γιατι με ems πχ θα πληρωσεις περιπου το μισο της αξιας επιπλεον(δεν ξερω αν ειναι το μισο παντως ειναι αρκετα).Βαλτα ολα αυτα κατω συν το ρισκο και αμα δεις οτι αξιζει τοτε βουρ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση