RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Ρε συ αυτός και με no-name μονόχορδο το ίδιο θα ακουγόταν. :D Με τι λόγκο στο headstock όμως; Αν ήταν Squire θα τον έπαιρναν στα σοβαρά; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2013 Μην αλλάξεις τίποτα. Το όργανο είναι εγγύηση λύρα 100% κτλπ κλτπ... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonam Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Να ρωτήσω κι εγώ ο νέοπας: Αυτό με το ότι οι μαγνήτες είναι tonerider ισχύει και για τους Singles των Classic Vibe Strats ή μόνο των Teles; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Να ρωτήσω κι εγώ ο νέοπας: Αυτό με το ότι οι μαγνήτες είναι tonerider ισχύει και για τους Singles των Classic Vibe Strats ή μόνο των Teles; Η φήμη ισχύει και για τις strat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Ξεθάβω γιατι δεν βρισκω κατι ποιο νεο για τις classic vibe 50s και τους μαγνήτες τους. Προσφατα απέκτησα μια c.v.butterscotch blonde tele Επειδη γράφετε πως οι μαγνήτες παίζει να ειναι tonerider η να μοιάζουν,η να φτιάχνονται στο ιδιο εργοστάσιο,κτλ κτλ Οι μαγνήτες ειναι αθλιοι! Εντελως ψοφιοι,και ο bridge αρπάζει μικροφωνισμο για πλάκα. Εκτος κι αν στις tele του 2013 και πισω που αναφέρεστε έβαζαν καλους μαγνητες. Μολις παράγγειλα tonerider vintage plus! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Ξεθάβω γιατι δεν βρισκω κατι ποιο νεο για τις classic vibe 50s και τους μαγνήτες τους. Προσφατα απέκτησα μια c.v.butterscotch blonde tele Επειδη γράφετε πως οι μαγνήτες παίζει να ειναι tonerider η να μοιάζουν,η να φτιάχνονται στο ιδιο εργοστάσιο,κτλ κτλ Οι μαγνήτες ειναι αθλιοι! Εντελως ψοφιοι,και ο bridge αρπάζει μικροφωνισμο για πλάκα. Εκτος κι αν στις tele του 2013 και πισω που αναφέρεστε έβαζαν καλους μαγνητες. Μολις παράγγειλα tonerider vintage plus! Εγώ πάλι τους λατρεύω, δεν τους άλλαζα και να με πληρώνανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Οι butterscotch εχουν διαφορετικους μαγνητες απο τις blonde,με λιγοτερη εξοδο και πιο κλασσικο τελε ηχο.Και οι 2 ειναι Tonerider.VINTAGE+ για την VB και vintage για την BSB Neck pickup: Custom Telecaster pickup (Alnico 5 on Butterscotch Blonde/Alnico III on Vintage Blonde) Bridge pickup: Custom Telecaster pickup (Alnico 5 on Butterscotch Blonde/Alnico III on Vintage Blonde) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Και μενα καλοι μου ακουγονται οι μαγνητες ρε φιλε.Ισως λιγο κομπρεσαρισμενοι ,κατι που δεν με χαλαει αλλα απο την αλλη μπορει να ειναι και ο ενισχυτης. Εμενα τελικα το προβλημα μου ειναι η κιθαρα σαν κατασκευη αν μπορω να πω,δηλ χωρις βυσμα μου ακουγεται λιγο thin και χωρις γκαζια ειδικα στις ψιλες χορδες και γενικα,και σε σχεση με την μεξικανα μου στρατ αλλα ακομα και σε σχεση με μια μεξικανα τελε που εχω.Που και οι δυο εχουν πιο στρογγυλες νοτες γενικα.Η μεξικανα τελε βεβαια φοραει τους χειροτερους μαγνητες που εχω ακουσει αλλα σαν κατασκευη ειναι μια χαρα. Εν τελη αυτο νομιζω περναει και στον τελικο ηχο στο βυσμα. Αρα κατεληξα οτι ναι τα κσυλα ρε πουστη τελικα παιζουν το ρολο τους.χαχαχαχα Για αυτο λεω εν τελη.Ναι οντως καλα και αξιοπρεπεστατα οργανα οι CV ,αλλα μια καλη τελε ειναι μια καλη τελε οπως και να το κανουμε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 H CV ειναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τελε,εχω δυο και στεκονται επαξια διπλα σε αλλες τελε που εχω δεκαπλασιας αξιας.Μαλλον η κιθαρα σου θελει σετ απ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 προβαρω τωρα τελευταια σε σπιτι φιλου και για να μην κουβαλαω κιθαρα παιζω και μια cv 50s tele.δεν μπορω να τις βρω κατι λαθος papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση