floating Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Σας στελνω το λινκ για να ακουσετε το προσφατο τραγουδι που γραψαμε και ηχοφραφησαμε με τιτλο burning away! https://www.facebook.com/awkwardsituationsband/app_2405167945 Καθε σχολιο ευπροσδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Εμένα μου άρεσε παιδιά! Πολύ ωραία προσπάθεια σε όλους τους τομείς, παικτικά, ηχητικά και από θέμα παραγωγής. Μπράβο σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floating Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Ευχαριστουμε geodimitri και χαιρομαστε που ο κοπος μας βρησκει ανταποκριση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floating Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Εδω και λιγες μερες ειναι ετοιμο το τραγουδι μας και στο καναλι της μπαντας στο youtube Οριστε λοιπον το βιντεο! Καλη ακροαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floating Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Ετοιμο και το δευτερο τραγουδι μας με τιτλο Nihgt to Day. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο παιδια.Το 2ο ακομα καλυτερο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο παιδια.Το 2ο ακομα καλυτερο!! +1 Και πάλι μπράβο παιδιά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου άρεσε παιδιά! Πολύ ωραία προσπάθεια σε όλους τους τομείς, παικτικά, ηχητικά και από θέμα παραγωγής. Μπράβο σας! :) +1 Μπράβο και από μένα παιδιά :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floating Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και για τα καλά σας λόγια! Σε λίγο καιρο θα είναι έτοιμο και το 3ο τραγούδι μας! Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση